Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemModa

Haziran İçin Manikür Fikirleri

Haziran ayıyla birlikte yaz esintilerini beraberinde getirecek manikür fikirleriyle karşınızdayız. İşte haziran için manikür fikirleri sizinle

 

Haziran İçin Manikür Fikirleri

Haziran ayını taze çiçeklerle, parlak canlı renklerle ve yazın başlangıcıyla karşılıyoruz. Sizi bolca sıcak, güneşli günlere hazırlayacak harika fikirlerle karşınızdayız. İşte Haziran ayı için manikür fikirleri sizinle!

Kraliyet Mavisi

Deniz sezonunun tüm hızıyla başlamasını dört gözle mi bekliyorsunuz? Bunun gibi canlı bir mavi rengi ile yılın bu zamanındaki sevginizi gösterin. 

Haziran İçin Manikür Fikirleri

Şeftali Rengi

Canlı turuncu bu yılın en popüler renklerinden biridir. Bu nedenle Haziran ayında herhangi bir şeftali, papaya veya mandalina renklerini tercih etmek iyi bir fikir olacaktır. Sessiz nötrleri hararetli bir renk patlamasıyla dengelemenizi sağlayan bu ombre tasarımının güneş öpücüğü hissini seveceksiniz!

Haziran İçin Manikür Fikirleri

Çiçek ve Gökyüzü Teması

Söylendiği gibi, nisan yağmurları mayıs çiçeklerini getirir. Haziran ayıyla ilgili ise en sevdiğiniz şeylerden biri her şeyin çiçek açmasıysa, çiçek odaklı bir tırnak sanatı fikriyle gitmek harika bir yol olacaktır. Çiçek ve gökyüzü temasını kullanmak oldukça uygun olacaktır.

Haziran İçin Manikür Fikirleri

Soyut Gökkuşağı

Maviye bağlı kalmak zorunda değilsiniz, çünkü Haziran ayı gökkuşağının her rengini kucaklayabileceğiniz bir zamandır. Soyut kenarlıklı bu mikro Fransız manikürünün görünümü oldukça farklı.

Haziran İçin Manikür Fikirleri

Dalgalı Papatyalar

Papatya fikrine bayılıyor ama tüm renkleri bir arada kullanmak mı istiyorsunuz? Nailing Hollywood tırnak sanatçısı Morgan Dixon‘ın bu harika çiçek tasarımına göz atabilirsiniz.

Haziran İçin Manikür Fikirleri

 

Ayrıca buraya da göz atabilirsiniz.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu