HER ŞEY SİZİNLE GÜZEL!

HER ŞEY SİZİNLE GÜZEL!

Vali Ersin Yazıcı, “Anneler Günü” nedeniyle Şehitlerin geride bıraktığı en kıymetli emanetleri olan Annelerini unutmadı. İl genelindeki tüm annelere ulaşarak bu özel günlerini kutladı.

Vali Ersin Yazıcı 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağına verilen arada kadınların Anneler Gününü de çiçeklerle kutladı. Balıkesir’de Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında kentte ikamet eden 100 yaş ve üzerindeki anneler; Mülki İdare Amirleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından ziyaret edildi. Vali Ersin Yazıcı aynı zamanda şehit anneleri ile video konferans aracılığıyla görüştü ve Anneler Gününü kutladı.

EN ÖNEMLİ EN ANLAMLI DUYGU

Yapılan ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Yazıcı, “Anne sevgisi, insan yaşamı boyunca devam eden en önemli ve anlamlı duygulardan biridir. Annelerimiz hem inancımıza hem de kültürümüze göre baş tacımızdır. En değerli varlıklarını vatan, bayrak ve millet uğruna cepheye gönderen şehitlerimizin annelerine sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı sunuyor, yaşamımız boyunca vazgeçemediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutlarım.” şeklinde ifade etti.

YAŞLILARIMIZA GEREKEN SEVGİ VE HÜRMETİ GÖSTERMELİYİZ

Kültürümüzde yaşlı insanlarımızın ayrı bir değeri ve önemi olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Milletimiz, büyüklere saygı göstermeyi, küçüklere sevgi anlayışıyla birleştirmiş, böylece toplumsal huzuru, millî birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlü tutmayı başarmıştır. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımıza gereken sevgi ve hürmeti göstermeliyiz. Bugünkü etkinliklerde görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Teşekkür ediyorum.” dedi