Balıkesirspor Sivasspor maçı öncesi sıkı hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Kemal Özdeş, “Fenerbahçe Spor Kulübünün Rize deplasmanından dönerken uğradığı silahlı saldırının ardından liglere ara verilmesiyle birlikte Balıkesirspor’un anternanlarla sıkı bir şekilde Sivas maçına hazırlandıklarını”belirtti. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liglerde bulunan takımların kaptanlarını İstanbul’da ağarlayacağını ifade Özdeş, Kaptan Gökhan’da Balıkesirspor’u temsilen Cumhurbaşkanının toplantısına katılmak için İstanbul’a gittiğini ifade etti.
Balıkesirspor Sivaspor deplasmanı öncesi dün moral izni kullandı. Mersin yenilgisini unutup Sivas maçına kilitlendiğini söyleyen Teknik Direktör Kemal Özdeş futbolcularıma yoğun çalışmalarından dolayı 1 gün moral izni verdim. Bugün saat 18.00’de toplanarak topbaşı yapacağız. Sivas yenilmez bir takım değildir. Afaki konuşmak istemiyorum ama 1 haftalık erteleme nedineyle takımdaki hırsın ve isteğin 2 katına çıktığını gözlemledim. Futbolcularım takım kaptanımız Gökhan için oynayacaklar.
Mersinidmanyurdu maçında rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanan Kaptan Gökhan doktorların verdiği tedavinin 4 haftada yanıt vereceğini söylemelerine rağmen Gökhan 100. golünü atabilmek için daha erken sahalarana döneceğini hem kendisi hem de biz inanıyoruz. Liglerde 99 gole imza atan Gökhan 100. golünü sezon bitmeden kaydedip 100’ler kulubüne girmek istiyor.”dedi.
Özdeş, liglerde yüzlerce futbol oynayan arkadaşımız var.Ama sadece birkaç kişiye 100’ler kulübüne girmek kısmet oluyor. Bizim takımda da böyle bir arkadaşımızın olması gerçekten gurur verici diye konuştu.Öte yandan; Balıkesirspor’un kaptanı Gökhan Ünal Türkiye Liglerinde mücadele eden takımların kaptanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabul edeceği toplantıya katılmak üzere İstanbul’a gitti.
Fenerbahçe Spor Kulübünün Rize deplasmanından dönerken uğradığı silahlı saldırının ele alınacağı sanılan konu için toplanan kaptanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yaparak sporda şiddetin olmaması gerektiğini vurgulayarak bu çirkin saldırının sadece Fenerbahçe’ye değil Türk sporuna yapıldığını vurgulayacağı sanılıyor. Kaptan Gökhan’da Balıkesirspor’u temsilen Cumhurbaşkanının toplantısına katılmak için İstanbul’a gitti. AHMET İMREN