Herwig Grabner’den Özel Röportaj

Herwig Grabner’den Özel Röportaj

Herwig Grabner’den Özel Röportaj: Avrupa Triatlon Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Herwig Grabner, Balıkesir’de düzenlenen Triatlon yarışması ile ilgili MHA muhabirlerinin sorularına yanıt verdi.

Herwig Grabner’den Özel Röportaj

Triatlon sporunun Balıkesir’de yapılması hakkında görüşleriniz nelerdir? Ve bu konuda ne hissediyorsunuz?

Herwig Grabner : Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim. Tekrar burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. İki yıl önce gençler ve elit bir Avrupa Kupası etkinliği düzenlediğimiz yerde buradaydım. Görünüşe göre yerel organizasyon komitesi Yücel Yılmaz iyi bir iş çıkardı. Etkinliği bu şekilde hazırlamak için son günlerde harika bir iş çıkardı. Ve şimdi kanıtların bize neler yapabileceklerini gösterme zamanı.

İki Yıl Önce Buraya ait görüşleriniz nelerdi?

Herwig Grabner: Evet, iki yıl önce buradaydım. Bu sırada, belki de burada bir şampiyona yapmak istediğimiz fikri geldi.

Ben de dışarıdaydım ve yeri izliyordum. Yani her şey gerçekten iyi hazırlanmış ve harika yarışlar bekleyebiliriz.

Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın verdiği destekler ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyiz?

Herwig Grabner : Bence böyle bir şehirde spor yapmanın mümkün olduğunu göstermek için çok iyi bir fırsat. Ve dediğim gibi güzel bir tesis. bunu yapabileceğiniz en önemli ve yaygın sporlar, yüzme, bisiklet koşusu. Buradaki insanlara yarışın yerinde olmasının harika olduğunu göstermek ve size spor yapmanın ve bunun için motive olmanın ne kadar güzel olduğunu gösterme fırsatı vermek her zaman iyidir. Bu başkanın aldığı iyi bir karar.

Haber: Muhammed Can Akyürek

Herwig Grabner’den Özel Röportaj