GündemTürkiye Gündemi

HES Kodu Tanımlama İşlemleri 31 Mart’a Kadar Uzatıldı

HES Kodu Tanımlama İşlemleri 31 Mart’a Kadar Uzatıldı

 

HES Kodu Tanımlama İşlemleri 31 Mart’a Kadar Uzatıldı. Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. tarafından HES Kodu tanımlama işlemleri 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı.

31 MART’A KADAR UZATILDI

Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. tarafından HES Kodu tanımlama işlemleri 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. Yapılan açıklamada kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında vatandaşların toplu taşıma araçlarında güvenle seyahat yapabilmeleri, bulaş riskinin düşürülmesi adına uygulanan HES Kodu sorgulanması prosedürü gereği ulaşım kartlarına tanımlama yapılıyor. Yapılan tanımlama sonrası şehir içi ulaşım araçlarına kovid-19 riski olan vatandaşların binmesi önleniyor.

İNTERNET ADRESLERİ PAYLAŞILDI

Uygulama doğrultusunda kartlara yapılması gereken Kod tanımlama işlemleri için sürelerin 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. Açıklamada, “Seyahat Kartınıza HES Kodunu Tanımlama İşlemlerinizi balikesirulasim.com.tr adresinden gerçekleştirebilirsiniz. Bandırma Şehiriçi Ulaşımda Geçerli Olan Seyahat Kartları için bandirma.kentkart.com adresinden gerçekleştirebilirsiniz” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu