Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikYaşam

Heykellere Yeni Boyut!

Japon Sanatçı Toshiya Masuda, seramik heykellere yeni boyut kazandırıyor. İşte Heykellere Yeni Boyut!

 

Heykellere Yeni Boyut

Heykellere Yeni Boyut!

İlgili Makaleler

Japon sanatçı Toshiya Masuda, gündelik nesneleri farklı bir şekilde ele alıyor. Koşu ayakkabısı, yumurta, şişe gibi ürünleri pikselleştirerek eğlenceli bir seramik heykeller serisi elde ediyor. Sanatçı bu heykelleri hazırlayabilmek için haftalarını harcamak zorunda kalıyor. Ne var ki sonucunda elde ettiği heykeller buna değiyor gibi görünüyor.

İlk bakıldığında heykeller LEGO parçalarından veya Minecraft yüzey kaplamalarından elde edilmiş gibi görülse de aslında bütün eserler seramikten yapılmıştır. Sanatçının yapmış olduğu heykellerden en güzelleri aşağıda listelenmiştir. Daha fazla seramik heykel için Toshiya Masuda‘ın sitesine göz gezdirebilirsiniz.

 

Heykellere Yeni Boyut!

Heykellere Yeni Boyut!

Heykellere Yeni Boyut!

 

Toshinari Masuda Kimdir? 

Toshinari Masuda  8 Kasım 1965 doğumludur. Ayrıca bir Japon romancı, eleştirmen ve Nagoya Sanat Üniversitesi‘nde misafir profesördür.

Bu gizem için Büyük Ödülü kazandıktan sonra 2006 yılında ödül alarak çalışmalarını kurgusal olmayan, deneme ve eleştiri gibi diğer türlere doğru genişletmeye başladı. Daha sonra, Masahiko Kimura Neden Rikidozan’ı Öldürmedi adlı çalışmasıyla Sōichi Ōya Kurgu Dışı Ödülü‘nü kazanmıştır.

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu