GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

Hisaralan Türkiye’ye örnek olacak

Sındırgı’nın kırsal mahallerinde vatandaşlar buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “Hisaralan Türkiye’ye örnek olacak, jeotermal sera ve ekoturizm potansiyeli Sındırgı’da canlanacak. Sındırgı Türkiye’nin termal turizm merkezi haline gelecek” dedi.

SINDIRGI TÜRKİYE’NİN TERMAL TURİZM
MERKEZİ HALİNE GELECEK

Büyük bir coşku ile kırsal mahallelerde karşılanan Yılmaz, Sındırgı’nın 31 Mart Yerel seçimlerinde işi bitirdiğini söyledi. Sındırgı halkıyla kucaklaşan Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçeye yapacakları projeleri anlattı, Balıkesir’i dünya şehri yapmak amacıyla yola çıktıklarını söyledi. Balıkesir’i potansiyeline göre 3 ekonomik bölgede kalkındıracaklarını, Sındırgı’nın da ‘termal turizm kimliği’ ile ön plana çıkacağını söyleyen Yücel Yılmaz, Hisaralan’ı Türkiye’nin Termal Turizm Merkezi haline getireceklerini söyledi. İlçeye 10 bin metrekarelik Jeotermal Sera kazandıracaklarını da müjdeleyen Yılmaz, “Sındırgı kazanacak, Balıkesir kazanacak” dedi.

SINDIRGI, TERMAL TURİZM
KİMLİĞİ ÜSTLENİYOR

Balıkesir’i 3 farklı ekonomik bölgede kalkındıracaklarını söyleyen Yücel Yılmaz, “Kuzey’in Yıldızları Bandırma, Manyas, Susurluk, Gönen, Erdek ve Balya sanayi ve teknoloji kimliğini; Körfez’in Yıldızları Ayvalık, Edremit, Burhaniye, Gömeç, Havran turizm kimliğini üstlenirken; Doğal Şehir Sıdırgı’mızın da aralarında bulunduğu Güney’in Yıldızları İvrindi, Savaştepe, Altıeylül, Karesi, Kepsut, Bigadiç, Dursunbey ise lojistik, tarım ve termal turizm kimliğini üstlenecek” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu