Gündem

HIZIRELİ KALPLERE DOKUNACAK

Balıkesir’de kurulan HIZIRELİ Sosyal Yardımlaşma Derneği, önceki gün Toygar Mahallesi 241. Sokakta açtığı gıda bankasının açılışını yaptı. Açılışa, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’da katıldı.

Dsc 0103
Ahmet Hakan Guzey’in başkanı olduğu dernek, hem çalışma ofisi, hem de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaz üzere bağışla tedarik edilen gıda malzemelerinin bulunduğu merkezi açarak ihtiyaç sahiplerine buradan yardımcı olmayı hedefliyor.

SADECE GIDA OLMAYACAK

Dernek Başkanı Guzey, Balıkesir’de kurdukları bu dernek ile hem ulusal hem de uluslararası yardımı da hedeflediklerini belirterek Şu an gıda bankası ile başladıkları sosyal yardım hedeflerini ilerleyen süreçte genişleteceklerini ifade etti. Guzey “biz bu dernek olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine sosyal yardım sağlayacağız. Bu gün gıda ile başladık en kısa sürede giysi, Fatura desteği, evlilik yardımı ve hayvan hakları konusunda da ihtiyaç duyulan konularda gerekli yardımları sağlayacağız” dedi.

Dsc 0130

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu