Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Hülya Avşar Belediye Başkanlığı Yapmalı Mı ?

Hülya Avşar Belediye Başkanlığı Yapmalı Mı ?

Sinema dünyasının sanatçıları arasında olan Hülya Avşar’ın yaz döneminde Ayvalık’ta ki yazlığını tercih ettiği zaman zaman duyulup yazılıp çiziliyor. Bugünlerde ilginç bir iddia Ayvalık Belediye Başkanlığı Hülya Avşar’a teklif edilecek cümlesi. Kısa süre önce Avşar’ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret ettiği ve Balıkesir’in tanıtımı içinde görüşmeler yaptığı biliniyordu. Gündeme düşen son bilgi ise Avşar’ın bazı sorunları gündeme taşıdığı ve sorunları tespit ettiğine göre yöneticilik de yapabileceğine ilişkin oldu. Kamuoyunda ve özellikle sosyal medyada  konu, tartışmaları da beraberinde getirdi. Yapılan bazı yorumlar “tanıtım için evet ama başkanlık ve Hülya Avşar’ı bağdaştıramadık herkes işini yapmalı” şeklinde oldu.

YOKLAMA YAPILIP NABIZ ÖLÇÜLÜYOR GİBİ

Konuyla ilgili Ali Eyüpoğlu’nun yazdığı köşe yazısındaki bazı cümleler düşündürücüydü. Eyüpoğlu anket yapar gibi Ayvalık seçmeni, Avşar’ı belediye başkanı seçecek mi? Gibi  bir yorumda bulundu. Ve yazısının bir bölümünde şu ifadelere yer verdi: “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan Danışmanı Cengiz Zeybek, Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin ve Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay. Bu bilgiler ışığında her sene olduğu gibi bu yıl da Ayvalık’taki yazlığında tatil yapan Avşar’ı arayıp, aldığım bilgiyi paylaştım. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a Ayvalık’ta gördüğü bazı sorunları iletmek için gittiğini söyledi.

Avşar, AK Parti’den ilk yerel seçimlerde Ayvalık  Belediye Başkanlığı adaylığı için teklif alıp almadığını ve ne cevap verdiğini sordum. Avşar Kızı’nın şu yanıtı, şimdiden siyasete hazırlık yaptığının kanıtı gibiydi:“ Henüz yazacak haberlik bir durum yok!” Yerel seçimlere daha çok var, bekleyip göreceğiz. Bakalım daha şimdiden Balıkesir’de AK Partililerin konuştuğu gibi Hülya Avşar, belediye başkanlığına aday gösterilecek mi? Ayvalık seçmeni, Avşar’ı belediye başkanı seçecek mi?” Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu