Gündemİlçe Haberleri

Hülya Avşar’ın çalınan çantasını dolmuş şoförü bulup teslim etti

HÜLYA Avşar’ın Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Sefa Çamlık Mahallesi’nde bulunan yazlık evine giren hırsız tarafından çalınan çantasını bulan dolmuş şoförü polis merkezine teslim etti.

Sanatçı Hülya Avşar’ın Ayvalık’ın Sefa Çamlık Mahallesi’nde bulunan yazlık evine hırsız girdi. Evden Avşar’ın içinde cüzdanı bulunan çantasını alarak kaçan hırsızın içindeki parayı alarak attığı çantayı Özgür Ada Ekinak adlı dolmuş şoförü bularak teslim etti.

8 Temmuz’da gerçekleşen hırsızlık olayında Avşar’ın yazlık villasına sabaha karşı giren hırsızı görmüş ve içinde 1500 lira nakit para, kimlik, pasaport banka ve kredi kartları ile pırlanta küpelerinin bulunduğu çantayı alan hırsızı kovalamıştı. Olay ile ilgili araştırmalar devam ederken Avşar’ın, içinden nakit para alındıktan sonra atılan cüzdan ve çantasını Ayvalık’ta dolmuş şoförlüğü yapan Özgür Ada Akinak’ın Atatürk Caddesi şehir stadyumu karşısında cadde üzerinde bulduğu ve içinde pırlanta küpeler de olan çantayı polis merkezine teslim ettiği öğrenildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu