Spor

Hüseyin Eroğlu Bandırmaspor’daki Görevinden Ayrıldı

Teksüt Bandırmaspor'un Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu, görevinden ayrıldı.

Hüseyin Eroğlu Bandırmaspor’daki Görevinden Ayrıldı

Teksüt Bandırmaspor’un Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu, görevinden ayrıldı. Takımın yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Eroğlu’nun istifasının ardında, takımın play-off hedefine yeniden odaklanması gerekliliği yatıyor.

Eyüpspor maçının uzatma dakikalarında alınan mağlubiyet sonrasında gerçekleştirilen toplantıda, Eroğlu ve ekibinin istifasının, takımın yeniden enerji kazanması ve hedeflerine odaklanması amacıyla alındığı belirtildi. Yönetim kurulu, Eroğlu ve ekibine teşekkür ederken, Teksüt Bandırmaspor’un mücadelesine devam edeceğini vurguladı.

Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Uzatma dakikalarında kaybettiğimiz Eyüpspor maçı sonrasında Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ve ekibiyle yaptığımız toplantıda takımımızın play-off hedefine yeniden odaklanması için bir enerjiye ihtiyaç olduğu konusunda hemfikir olduk. Sayın Eroğlu ve ekibi de yönetim kurulumuza gereken hamleleri yapmak adına yardımcı olarak vedaya hazır olduklarını belirttiler. Kendilerini anlayışla karşılıyor, hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Teksüt Bandırmaspor için her şey yeniden başlıyor ve vazgeçmeden mücadeleye devam ediyoruz.

Haber: Bülten

Balıkesirli Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu