Gündem

İFTARDA BULUŞTULAR

BEKKİLER Metal A.Ş. ve BEKSAN Tel-Çivi A.Ş. çalışanları bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen iftar programında aileleri ile birlikte bir araya geldiler.

İftardan önce şirketlerin tarihçesini ve çalışmalarını gösteren bir video sunumu katılımcılar ile paylaşıldı.

Duaların ardından gerçekleştirilen iftar yemeği sonrasında Genel Koordinatör Halit AKÇAL tarafından şirketlerin 2019 yılı hedefleri ve uzun vadedeki hedefleri hakkında bir bilgilendirme konuşması yapıldı.

Halit AKÇAL konuşmasında dünyadaki sert rekabet koşulları altında nasıl başarılı olabildiklerini ve bu başarıyı sürdürebilmek için neler yapılması gerektiğini anlattı. Tüm çalışanların birilik ve beraberlik duygusu içinde çalışmalarının elde edilen başarıya olan katkısına vurgu yaptı.

Ardından BEKKİLER Metal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BEKKİ katılımcılara bir teşekkür konuşması yaparak şirketlerdeki gelişmeler ve hedefler hakkında bilgi verdi. Abdullah BEKKİ konuşmasına şöyle devam etti; “ Şu anda aramızda şirketlerimizde 20 yıldan daha uzun süredir çalışan 5 arkadaşımız, 10 yıldan daha uzun çalışan 73 arkadaşımız bulunuyor. Emekliliğini hak edip ayrılan arkadaşlarımız hariç. Bu da bize gösteriyor ki Bekki Group şirketlerinde aidiyet duygusu son derece gelişmiştir. Bizler çalışanlarımız ile birlikte bir aile olarak büyümeyi sürdüreceğiz.”

Daha sonra kürsüye gelen BEKSAN Tel – Çivi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin BEKKİ katılımcılara teşekkürlerini ilettikten sonra, şirketin ihracat konusunda ulaştığı seviyeden duyduğu memnuniyetini belirterek konuşmasına şöyle devam etti, “Bizler babamızın kurduğu nalbur dükkânından bu noktaya geldi. Bunu sizlerle birlikte başardık. Bundan sonra da sizlerle birlikte büyümeye devam edeceğiz. Hedeflerimiz büyük, sektörün en büyüklerinden olmamız bir başarı ama, hedefimiz dünya pazarında da en büyükler arasına girmek.”

Hüseyin BEKKİ ayrıca “Şu anda masalarda ailelerinin yanında oturan gençlerin ve hatta çocukların gelecekte şirketlerimizde çalıştıklarını görmeyi çok arzu ediyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından 2019 yılı itibariyle şirketlerde 10 yılını dolduran on, 20. yılını dolduran bir çalışana plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

Son olarak ise geleneksel altın çekilişi gerçekleştirilerek şanslı kişilere altınları verildi.

Bu yıl “Mübarek günlerin bizlere verdiği huzuru ve mutluluğu hep birlikte paylaşıyoruz.” Ana teması ile bir araya gelen BEKKİ group çalışanları her yıl olduğu gibi bu yılda bir arada dostluk ve muhabbetlerini artırarak iftardan ayrıldılar.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu