Gündemİlçe Haberleri

“İhtiyaç Varsa Ordayım Diyen Bir Belediyemiz Var”

“İhtiyaç Varsa Ordayım Diyen Bir Belediyemiz Var”

Kesput Belediyesi hazırladığı projelerle ilçede yaşayanlara rahatlığı ve huzuru getirirken diğer yandan gösterdiği sosyal sorumluluk projeleri ilede halka dokunmaya devam ediyor.Vefa adıyla öne çıkan ilçenin Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul halka ulaşım ve sürekli iletişim kurması ile beğeni topluyor.

“İHTİYAÇ VARSA ORDAYIM DİYEN BİR BELEDİYEMİZ VAR”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un esnaf ve kahvelerde halka buluşmaları sırasında vatandaşların isteklerine çözüm üretme çabasını kabullenen İsa Özdemirli “Başkanımız ne istersek yapma gayretinde. Kendisi başarılı ekibini de sahada hep görüyoruz. İhtiyacımız yollarımız çamur ve toz içindeydi. Sağolsun yollarda çalışma var. Altyapı konusunda duyulan rahatsızlıklar vardı onlarda giderildi ve gideriliyor” dedi.

202887944 939719943482464 6613064278152566443 N

“İŞİN ÖZÜ İNSAN, İNSANIMIZI SEVİYORUZ”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kesput İlçesinde belediye hizmetlerinin aksatılmaması yönünde ekiplerle istişare ederek, uyarılarda bulunuyorlar. Başkan İsmail Cankul, vatandaşa kolaylık sağlanarak isteklerinin yerine getirilmesi gerekliliğini personeline ileterek kendisininde sık sık esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak onlara kulak verdiğini söylüyor.Bu işi severek yaptığına dikkat çeken Başkan Cankul “insanları ve onlar için çalışmayı seviyorum”diyor.

Kepsut’un değişim ve gelişimine katkı sağlayan projeler yaşama geçiyor. İlçeye kazandırılan önemli bir proje adımı olarak görülen 15 Temmuz Şehitleri Caddesi “Prestij Cadde” olarak anılıyor.

Cadde de elektrik direkleri ve tellerin kaldırılması, yol genişletme çalışmaları kapsamında istimlak yapılması Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile sağlanırken caddedeki esnafla istişare edilerek yapılan çalışmalar takdir görüyor. Her şey Vefalı Yurt Kepsut’umuz için, Hep birlikte başarıyoruz diyen Kepsut Başkanı İsmail Cankul ilçenin yol düzenlemesi ve ayrıca kavşak çalışmalarınında tamamlandığını ve devam eden yol çalışmaları olduğunu söyledi.

240510386 979801319474326 712176206346992077 N

KEPSUT’TA 2015 YILINDAN BUYANA ÖRNEK UYGULAMA SÜRÜYOR

İlçenin vefalı yurt olarak anılmasının önemli bir nedeni olarak görülen yaşlı ve kimsesiz ihtiyaç sahibi kişilere ulaşımda Belediye’nin 2015 yılından buyana sürdürdüğü çalışma ayrıca dikkat çekiyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Her şeyden önce “Bizim Onlara Vefa Borcumuz” anlayışı ile hizmet ediyoruz. Kepsut Belediyesi olarak 2015 yılından buyana Vefa Evi projemiz ile yaşlı, kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan bütün hemşehrilerimizin Sağlık ve bakımlarına kadar tüm ihtiyaçlarını bu göreve gönül veren ekibimiz ile birlikte yapıyoruz. Çünkü onlar bizim baş tacımız, ayrıca biz onların duaları ile işlerimizin kolaylaştığına inanıyoruz. Rabbim yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.

Bunlardan biride Kepsut ilçesinde  Sette Boyu olarak anılan Millet Bahçesi oldu. Bu çalışmaya ilişkin Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Sette Boyu Millet Bahçesinde 2. Etap çalışmaları sürüyor. Bizler Vefalı Yurt Kepsut’umuz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz, işte bir büyük hizmetin çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Balıkesir’in en büyük Millet Bahçelerinden biri olan Sette Boyu Millet Bahçesi 2. Etap çalışmaları devam ediyor, Vefalı Yurt Kepsut’umuz için ayrıca hep daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

 

228327873 964466761007782 1223741331954541909 N

KEPSUTUN VEFASI TÜRKİYE’YE YAYILDILAR

Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen doğal afetler nedeniyle duyarlılık örneği sergileyen ilçe konumunda olan Kepsut bu konuda geçtiğimiz aylarda Manavgat yangınında zarar gören çiftçilerede el uzattı.Kepsut Belediyesi öncülüğünde toplanan 10 tır yem ve yardım malzemesi, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangında zarar gören çiftçilere gönderildi. Balıkesirli çiftçilerin kendi hayvanlarına ayırdıkları saman balyaları, kesif yem, yonca, arpa gibi hayvan yemleri, ayrıca Kepsut Belediyesi’nce sağlanan tırlarla Manavgat’a uğurlandı. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul:”Her türlü maddi manevi yardım için seferber olan bu küçük ama yüreği büyük insanımız, tüm Türkiye’de olduğu gibi burada da dayanışmanın büyük bir örneğini gösterdi. Yangından zarar gören vatandaşlarımız için hiç düşünmeden ayrıca kendi hayvanına vereceği yemin yarısını bağışlayan oldu. Bu yardımların devamı gelecek. “ifadelerine yer verdi. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu