Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

İki Kişinin Gerilimli Hikâyesi

Nükleer Saldırıdan Kaçan İki Kişinin Gerilimli Hikâyesi: Sonradan Sonra 5-6 Mayıs’ta House Sahnesinde

İki Kişinin Gerilimli Hikâyesi

THINK House’un gerilim yüklü yeni oyunu. “Sondan Sonra” 5 Mayıs ve 6 Mayıs 2023 akşamları saat 20.30’da THINK House’ta seyirciyle buluşacak. Ayşe Günyüz Demirci ile Hasan Demirci’nin birlikte rol almaktadır. Nükleer saldırıdan kaçan Mark’ın, Louise’i kurtarıp kendi evinin bahçesindeki sığınağa getirmesiyle başlamaktadır. Ayrıca toplumdaki şiddetten kaçarken kendi iç çatışmalarına sürüklenen iki kişinin yolculuğunu sahneye taşımaktadır.

Dennis Kelly kaleme almıştır. Ayrıca Füsun Günersel dilimize çevirmiştir. “Sondan Sonra”da sahneyi Ayşe Günyüz Demirci ve aynı zamanda oyunun yönetmenliğini üstlenen Hasan Demirci paylaşıyor. Her şey nükleer saldırıdan kaçan Mark’ın, Louise’i kurtarıp kendi evinin bahçesindeki sığınağa getirmesiyle başlar. Dışarıda her şey mahvolmuş, insanlar ölmüş ve radyoaktif toz her yeri kaplamıştır. Artık bu sığınakta birlikte yaşamak zorundadırlar. Topluma, hayata ve birbirlerine bakış açıları çok farklı olan bu iki insan, toplumdaki şiddetten kaçarken kendi iç çatışmalarından ve insan kadar eski bir dürtü olan şiddet olgusuna sürüklenmekten kaçamazlar. “İnsanlar seni ancak bir şekilde mahvedebilir; seni olduğundan farklı biri haline getirmelerine izin verirsen…”

Yapımcılığını Tuba Akkaya ve Fırat Devecioğlu’nun üstlendiği; proje asistanlığını ve ışık tasarımını Zübeyde Yüksek ile Elif Yaren Polat’ın yaptığı “Sondan Sonra”da dekor ve kostüm tasarımı THINK Kolektif’in, sahne fotoğrafları ise Volkan Erkan’ın imzasını taşıyor.

Tek perdelik “Sondan Sonra” oyunu 5 Mayıs 2023 Cuma ve 6 Mayıs 2023 Cumartesi akşamları THINK House’ta seyirciyle buluşacak. Başlama saati 20.30 olan biletleri Biletix’ten ve Biletinial’dan temin edilmektedir.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu