GündemEğitimEkonomiGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

İki Meslek Lisesinden Sanayi İşbirliği İle Ortaya Çıkan 1963 Model Traktör Kullanımda

İki Meslek Lisesinden Sanayi İşbirliği İle Ortaya Çıkan 1963 Model Traktör Kullanımda

 

Bigadiç Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Kaynaş yürüttükleri ortak işbirlikleri ile 1963 Model traktörün yenilendiğini ve Savaştepe Tarım Lisesi’nin hizmetine sokulduğunu söyledi.

SERVİS RESTORASYON YAPTI

İlgili Makaleler

Bigadiç Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Kaynaş MERHABA’ya yaptığı açıklamasında, “ Savaştepe Öğretmen Lisesinin 1963 Model Traktörünün yenilenmesini istedik. Restorasyonunu Massey Ferguson Traktör Balıkesir Servisi Osman Usta ile birlikte el ele verdik.1963 Model traktörün restorasyonunu gerçekleştirdik.”dedi.

 

Dsc 0050

 

TARIM LİSESİ’NİN HİZMETİNE SUNULDU

Massey Ferguson Balıkesir Servisi Osman Aydın da açıklamasında, “ traktör hurda halinde geldi. Hiçbir orijinalliğine dokunmadık ve yeniledik. Çalışır vaziyette şuan. Tarım arazisinde çalışabilir halde bu traktör. Orijinalliğine uygun boyası, en küçük detayına kadar incelendi.7 ay sürdü. Boyasının rengi orijinal. Türkiye’de ilk defa Okul Sanayi işbirliği ile restorasyon gerçekleşmiş oldu. Savaştepe Tarım Lisesi bu traktörü istediği zaman tarımda kullanabilir” dedi. Muhammed Can Akyürek’in Haberi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu