GündemTürkiye Gündemi

İki Otomobil Birbirine Girdi

İki otomobil birbirine girdi. İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında meydana geldi. Otomobiller zor durdu.

İki Otomobil Birbirine Girdi

İki Otomobil Birbirine Girdi. İki Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Meydana Geldi. Otomobiller Zor Durdu.

Alınan bilgiye göre, Yalova-Armutlu karayolunda Armutlu istikametine seyreden Harun Baykır idaresindeki 41 YM 793 plakalı otomobil, Teşvikiye belde merkezine giriş yapmaya çalıştığı sırada karşı yönden gelen Halil İbrahim Oruç yönetimindeki 34 EGC 283 plakalı otomobille çarpıştı.

 

İki Otomobil Birbirine Girdi. İki Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Meydana Geldi. Otomobiller Zor Durdu.

Araçlar çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki direklere çarparak durdu. İHA’nın edindiği bilgiye göre kazada yara alan her iki aracın sürücüsünü de ekipler  Çınarcık Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ekipler yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını iletti.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Yalova Hakkında

Yalova, Yalova ilinin merkezi olan ilçedir. 6 Haziran 1995 tarihinde kurulan Yalova ilinin merkez ilçesi olmuştur.

Yalova , Armutlu Yarımadası’nın kuzey kıyısı ile Samanlı Dağları’nın kuzey eteklerine kuruldu. Türkiye’nin kuzeybatısında yer alır. Ayrıca Marmara bölgesinin güneydoğu kesiminde yer almaktadır. Bununla birlikte İlin kuzeyinde ve batısında Marmara Denizi yer alır. Ayrıca doğusunda Kocaeli, güneyinde Bursa (Orhangazi-Gemlik ve İznik ilçeleri) vardır. Gemlik körfezi yer almaktadır. Ayrıca Yalova ilinin kuzeyinden güneybatısına kadar olan sınırları Marmara Denizi ile çevrilmiştir.

Kıyılar, girintili çıkıntılı bir özellik göstermez. Yalova’nın 39-40º kuzey enlemi, 29-61º doğu boylamları arasında denizden yüksekliği 2 metre, en yüksek noktası 926 metredir. 839 kilometrekarelik alanı ile ülke yüzölçümünün %0,11’lik bölümünü kapsamaktadır.

Yalova, yüzölçümü itibarıyla Türkiye’nin en küçük ilidir ve 105 km ile denize en uzun kıyısı olan turistik illerinden de birisidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu