GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

İki Ünlü İsim Ayvalık’taki Düğünde Buluştu

İki Ünlü İsim Ayvalık’taki Düğünde Buluştu

 

Eğlence dünyasının iki ünlü ismi Balık Ayhan ile Hüsnü Şenlendirici, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde düzenlenen bir düğünde verdikleri konserle bir araya geldi.

 

‘’ZATEN BELLEĞİMİZDE BİR AYVALIK SEVGİSİ VARDI’’

Sevilen müzisyenler Ayhan Küçükboyacı ve Hüsnü Şenlendirici, Balıkesir’de Aydeniz Et Markası ile son dönemde çıkış yapan Yusuf ve Özlem Yalçın’ın oğulları Pars için düzenlenen sünnet düğününde bir araya geldi.  Cunda Aşiyan’da, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve yüzlerce seçkin konuğun katılımıyla gerçekleşen düğün öncesinde muhabirimize açıklamalarda bulunan “Balık Ayhan” lakaplı Ayhan Küçükboyacı, en az 25 yıl sonra yeniden Ayvalık’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu süreçte Ayvalık gelişmiş. Daha da tertemiz olmuş. Zaten belleğimizde bir Ayvalık sevgisi vardı. Bu durum bir kat daha arttı. İnanılmaz bir oksijen dolu havası var” dedi.

‘’YILLAR SONRA İLK KEZ KLİP ÇEKECEĞİZ’’

Ayhan Küçükboyacı, “Bu çalışma için kafamda iki-üç tane güzel eser var. Bir arkadaşımın da bestesi var. Yapımcım sevgili Serkan Sükan ile bu eserleri değerlendireceğiz. İnşallah yıllar sonra ilk kez bir klip çekeceğiz. Bu çalışmanın çok iyi olmasını hedefliyoruz. Diskoteklerde, barlarda ve eğlence yerlerinde dillere pelesenk olmasını arzuluyoruz. Biraz daha fazla darbukanın öne çıktığı bir eser olmasını planlıyoruz. Ben her proje öncesinde inanılmaz heyecanlanıyorum. Şu anda da bu heyecanı yaşıyorum. Halkıma güzel bir şeyler sunmak istiyorum.” dedi.

Hüsnü Şenlendirici: “Müzik Sinemadan Daha Keyifli”

Ayvalık’ta en son pandemiden konser verdiğini hatırlatan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ise, “Demin buraya gelirken Ayvalık Açık Hava Tiyatrosu’nun önünden geçtim. O konseri hatırladım. İnşallah önümüzdeki süreçte de Ayvalık’ta konser verebiliriz” dedi. Önümüzdeki süreçte daha çok Sibel Can ve Hakan Altun ile birlikte sundukları “Şarkılar Bizi Söyler” programına yöneleceğini anlattı. Sinemada herhangi bir filmde rol almak gibi de bir hedefinin bulunmadığını vurgulayan Şenlendirici, “Ben bir aralar sinemaya merak sarmıştım. Sadece meraktan bu yönde birkaç denemelerim oldu ama bunlar benim için sadece eğlenceydi. Çekimlerini Bergama’da gerçekleştirmiştik hatta. Bence müzik daha çok keyifli” dedi.

İHA

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu