Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İl Başkanı Yörük “Saldırılar Bizi Yıldıramaz”

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük İstanbul İYİ Parti İl Başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin yazılı bir değerlendirme yaptı. Saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz dedi.

 

Yörük, “Partimiz haksızlığa, yanlışa ve hukuksuzluğa itiraz etmiş bir parti. Ülkemizin yaşadığı sıkıntılara itiraz ederek kurulan bir parti” açıklaması yaptı. Saldırıların kendilerini yıldıramayacağını ifade eden Başkan Yörük devamında cesurların partisi vurgusu yaptı.

 

İYİ Parti Olarak Saldırıya Boyun Eğmeyeceğiz

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük patisinin medeniyet yolunun taşlarının cesurca döşeyen bireyleri olduklarını yineledi. Başkan, “Genel Başkanımız ve teşkilatlara yapılan saldırılar ilk değil ve her yapılan saldırı bizi daha da birbirimize bağlar” dedi. İYİ Parti olarak tehditlere, parmak sallamalara boyun eğmeyeceğiz. Bilsinler istiyoruz ki vatandaşlarımızı hak ettikleri refaha ulaştıracağız. Biz güzel ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızı hak ettikleri demokrasiye ulaştırıncaya kadar mücadele vereceğiz. Dahası cesurca korkmadan mücadele verecek ve ilerleyeceğiz” dedi. Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu