GündemEğitimTeknoloji

İl Protokolü Teknokent’i Ziyaret Etti

İl Protokolü Teknokent’i Ziyaret Etti

Balıkesir il protokolüne Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TEKNOKENT’i ziyaret ederek girişimcilerden projelerine yönelik bilgiler verildi.

PROJELERİ YAKINDAN TAKİP ETTİLER

Balıkesir il protokolü ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TEKNOKENT’i ziyaret etti. TEKNOKENT Genel Müdürü Burcu Aydemir ile bir araya gelen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve milletvekilleri TEKNOKENT Genel Müdürü Burcu Aydemir’den faaliyetlere yönelik bilgi aldılar. Ziyarette katılımcılar Balıkesir TEKNOKENT’te çeşitli alanlarda faaliyet gösteren girişimcilerin çalışma ve projelerini yakından incelediler. TEKNOKENT’te faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden ekip AR-GE çalışmalarını sürdüren yatırımcılarla sohbet ettiler.

 “MİLLİ TEKNOLOJİYİ DESTEKLİYORUZ”

Ziyaret ile ilgili konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Balıkesir Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Bölgesini ziyaretimizde  Ar-Ge projeleri ve geleceğe yön verecek teknolojilerle ilgili çalışmaları yerinde inceledik. İstihdamı artırmak için milli teknolojiyi destekliyor ve gerekli tüm katkıları sağlıyoruz. Ülkemizin her alanda gelişip yükselmesi için milli ve yerli üretimin olduğu tüm çalışmaları, milli teknolojiyi destekliyor. Tüm girişimcilerimize başarılar diliyoruz” dedi. TEKNOKENT ziyaretine Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir AK Parti Milletvekilleri, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Belgin Gökçe Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Yavuz Subaşı ve AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu