Gündem

İL TEMSİLCİSİ EMİRCAN OLDU

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk İmar Sen Balıkesir il temsilciliğinde görev değişikliği oldu.

Daha önce Mehmet Zeki Başaran’ın yürüttüğü İl Temsilciliği görevine Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi İlker Emircan’ı atadı. Kamu-Sen İl Temsilcisi Musa Bilal’i ziyaret eden Türk İmar Sen Balıkesir İl Temsilcisi İlker Emircan sendikanın güçlenmesi ve büyümesi için elinden geleni yapacağını bildirdi. Görevi kendisine tevdi eden Kamu-Sen İl Başkanı Musa Bilal’e teşekkür eden Emircan aldığı onurlu görevi layıkıyla yapacağını ifade etti.

YENİ GÖREVİ HAYIRLI OLSUN

Kamu-Sen İl Temsilcisi Musa Bilal aralarına katılan Türk İmar-Sen İl Temsilcisi İlker Emircan’a görvinde başarılar diledi. Bilal şunları söyledi:“Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk İmar Sen Balıkesir İl Temsilciliği’ne Mehmet Zeki Başaran’dan boşalan il temsilciliğine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde görev yapan İlker Emircan Kamu-Sen Genel Merkezi Kurulunca atanmıştır. Kamu-Sen İl Temsilcisi olarak değerli arkadaşımıza öncelikle camiamız için hayırlı olmasını diliyor, kendisinden de sendikal anlamda üstün bir başarı bekliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Türkiye Kamu-Sen her zaman dinamik bir konfederasyondur. Memur sendikacılığının en eski kurulan konfederasyonudur. Onun için değerli arkadaşıma böyle köklü bir yapısı olan ve milletin değerlerine değer veren bir konfederasyonda il temsilciliğinin bir şeref olduğunu hatırlatarak başarılar diliyorum. Kendisine her türlü yardımı esirgemeyeceğimi kamuoyuna duyuruyorum.”

BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ

Türk İmar Sen İl Temsilciliğine ataması yapılan İlker Emircan da aldığı onurlu görevi daha ileriye taşımak için gayret edeceğini söyledi. Emircan şunları ifade etti:“Her şeyden önce ben de böyle bir camianın içerisinde bulunmaktan onur duyuyorum. Böylesine kutsal bir görevi Kamu-Sen Genel Merkezimiz bize uygun gördü ve bizi göreve getirdi. Biz de elimizden geldiğince bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bir mücadele vereceğiz. Kamu-Sen İl Temsilcimiz Musa Bilal’e gösterdiği yakınlık ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Türk İmar Sen ve Türkiye Kamu-Sen’e sonsuz teşekkür ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu