GündemSpor

Balıkesirspor’dan Yaz Futboluna Geri Sayım

Balıkesirspor yaz futbol okullarının 10 temmuz 2023 tarihinde başlayacağını duyurdu. Buna göre yaz futboluna geri sayım başladı.

 

Balıkesirspor’dan Yaz Futboluna Geri Sayım

Peki, Kimler başvuru yapabilecek!

Balıkesirspor’dan Yaz Futboluna Geri Sayım.. Balıkesirspor’un yaptığı açıklamaya göre; “2011-2017 yıllarında doğan çocuklar ebeveynleri aracılığıyla başvuru yapacak. Kulup başvuruya dair detaylı bilgilieri Başvuru için Balıkesirspor Store’da da ayrıca paylaştı.

 

Balıkesirspor’dan Yaz Futboluna Geri Sayım

Bir diğer önemli ayrıntı ise, Yaz okulu çalışmalarının lisanslı antrenörler eşliğinde gerçekleşmesi olacak.

 

Balıkesirspor’dan Yaz Futboluna Geri Sayım

Çalışmalar, Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 17.00-18.00 ile 18.00-19.00 saatlerinde gerçekleşecek.

 

2 2

Ayrıca, Balıkesirspor konu ile ilgili yaptığı açıklamanın sonunda, “Şehrin çocuklarını, şehrin takımına bekliyoruz” şeklinde çağrı yaptı. Yaz Futbolu için son başvurular tarihi 10 Temmuz. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler gençler ya da çocuklar, geri sayım tarihine dek yaz futbolu için kayıt yaptırabilecek.

Haber: Muhammed Can Akyürek

Balıkesirspor’dan Yaz Futboluna Geri Sayım…

Antrenör ne iş yapar?

Sporculara ilgili oldukları spor alanında antrenmanlar yaptırarak kendi stratejilerini onların becerileriyle birleştiren ve yapılan spordan en yüksek verimin alınmasını sağlayan kişiye antrenör denir. Bir sporcunun başarılı olabilmesi için iyi bir antrenörle çalışması önemlidir.

Antrenör ne anlama gelir?

Antrenör TDK sözlük anlamı şu şekildedir: isim, spor Çalıştırıcı anlamına gelir.

Bir antrenör;

Antrenörlük Eğitimi Bölümü, üniversitelerde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde eğitimi verilmekte olan 4 yıllık lisans bölümüdür. Bu bölümü başarı ile tamamlayanlara “antrenör” unvanını alır. Antrenör olmaya hak kazanan mezunlar öğrencilikleri esnasında seçmiş oldukları branşlara göre yönelebilirler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu