GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

İlçe Halkı Ayaklandı “Madem Öyle Bizde Varız”

İlçe Halkı Ayaklandı “Madem Öyle Bizde Varız”

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde tanıtım atağı başladı. İlçenin tanıtımına öncülük eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş spor ve, gençler için kültürel tarihi gezilerle ilçeyi tanıtma çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalar içinde, İlçeye özgü ürünlerinin de özellikle kadınlara ek gelir sağlayıcı üretime dönüşmesine olanak tanıyor. Gelişmelerden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar ise söz konusu Sındırgı’nın tanıtımı bu tanıtım için gereken neyse bizde varız diyerek Başkan Yavaş’ın çalışmalarını destekliyorlar.

10 Numara Şehrin 10 Numara İlçesi

TV ekranlarından ve sosyal medya üzerinden Sındırgı’da Yörükler, 10 numara şehrin 10 numara ilçesi Sındırgı’ya,Başkanımız Ekrem Yavaş’a selam diye sesleniyorlar. Yörükler ilçenin kültürel zenginliklerini ve yöresel oyunlarını, sözlerini dile getiriyor. Selamlarını medya üzerinden de veren Sındırgı halkı ayrıca ilçede yapılan rutin hizmetlerden memnun.

Eskilerin Değerleri Yaşıyor Yeniliğin Güzelliği Sergiliyorlar

Vatandaş duyarlılığını belediyede hissettiklerini söyleyen ve evde Yağcı bedir halısı dokuyan Fatma Baltacıoğlu “Sındırgı artık eski Sındırgı değil. Değişen çok şey var. Eskiden köylere fazla gelinmezdi şimdi hemen hemen herkes bir o köyde bir bu köyde. İlçe zaten şehir dışından gelenlerden tutun kendi içindeki insanlarla dolu. Yaptığımız herşey değer görmeye başladı bizde bundan memnuniyet duyuyoruz. El elden üstün derler destekle büyüyor herşey Allah Sındırgı Belediye Başkanımız Ekrem oğlumuzdan, ayrıca çalışanlarından razı olsun ”dedi.

“Muhtarlarımıza ve Duyarlı Halkımıza Teşekkür Ediyorum”

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş ” Sındırgı ilçemizde yapılan her çalışmada gayret gösteren personelimize ve ilçe halkımıza teşekkür ediyorum”dedi. Sındıgı’da gerek merkez gerekse kırsalda halkla  buluşan Sındırgı Belediye Başkanı Yavaş  muhtarlarada ayrıca teşekkür ederek, “Sındırgımızda doğal şehirde 75 tane mahalle muhtarımız var. Tabi muhtarlık müessesi hem belediyenin, kaymakamlığın, devletin halkla olan buluşması anlamına geliyor. Kolay bir iş değil. Onlar bize geliyorlar, anlatıyorlar, biz de bunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ama Sındırgı’da çok güzel bir uyum var, hem ilçe kaymakamlığımız, hem 75 mahalle muhtarımızla, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla çözülmeyecek bir problemimiz yok. ” dedi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu