Başkan Ertaş Güne Altınoluk'ta Denetimle Başladı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, güne Altınoluk Mahallesi'nde saha denetimleriyle başladı. Sabah saatlerinde başlayan ziyaretlerde bölgedeki belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Ertaş Güne Altınoluk'ta Denetimle Başladı

Başkan Ertaş Güne Altınoluk'ta Denetimle Başladı

Kapalı Otopark Çalışmaları Değerlendirildi

Başkan Ertaş, Başkan yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte, ilk olarak Kuyudere mevkiinde hizmete açılan kapalı otoparkta yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Yetkililerden bilgi alan Ertaş, otoparkın bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltma açısından önemli bir yatırım olduğunu belirtti.

Köy Meydanında İnceleme

Otopark ziyaretinin ardından Altınoluk Köy Meydanı'na geçen Başkan Ertaş, burada da fiziki koşulları yerinde gözlemledi. Vatandaşlarla kısa sohbetler eden Ertaş, meydanın daha işlevsel hale gelmesi için yapılabilecek düzenlemeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Stadyum Çevresindeki Temizlik ve Düzenleme Sürüyor

Denetimlerine Ahmet Taner Kışlalı Stadyumu çevresinde devam eden Başkan Ertaş, bölgede yapılan temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde takip etti. Özellikle izinsiz dökülen moloz ve evsel atıkların temizlenmesi için başlatılan kepçeli temizlik faaliyetinin kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.

“Daha Yaşanabilir Bir Kent İçin Sahadayız”

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Mehmet Ertaş, “Bölge için önemli bir sorun ve görüntü kirliliğine sebep olan izinsiz atılan moloz ve ev atıklarının kepçelerle alındığı çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayarak alanı temiz hale getireceğiz. Kentimizin ihtiyaç analizlerini sahada, birebir gözlemleyerek yapmaya, sizlerden gelen talep ve önerileri dikkate alarak çalışmalarımıza yön vermeye devam ediyor; daha güzel ve yaşanabilir bir kent için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
edremit altınoluk