Edremit Belediyesi’nden Salı Pazarı’na Denetim

Edremit Salı Pazarı'nda temizlik, düzen ve kurallara uyum için denetimler sıkılaştırıldı; esnafa uyarılar yapıldı, denetimler devam edecek.

Edremit Belediyesi’nden Salı Pazarı’na Denetim

Edremit Belediyesi Pazaryerleri Kurulum ve Denetim Komisyonu Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Taşkın, komisyon üyeleri, ilgili oda başkanları ve zabıta ekipleriyle birlikte Salı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Edremit Belediyesi’nden Salı Pazarı’na Denetim - 1. resim

Esnafa Temizlik ve Düzen Uyarısı

Denetimler sırasında pazarcı esnafına tezgâhların temiz tutulması, yerlere çöp atılmaması, gereksiz yer işgallerine son verilmesi ve tezgâhlar arasındaki mesafelerin vatandaşların rahat geçişine uygun olması gerektiği hatırlatıldı.

Edremit Belediyesi’nden Salı Pazarı’na Denetim - 2. resim

“Daha Sıkı Denetimler Sürecek”

Belediye yetkilileri, pazar yerlerinde düzenin korunması ve vatandaşların alışverişlerini sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için denetimlerin tüm semt pazarlarında daha sıkı şekilde devam edeceğini ifade etti.

Edremit Belediyesi’nden Salı Pazarı’na Denetim - 3. resim

Anlık gelişmelerden haberdar olun!

Kaynak: Haber Merkezi
edremit belediyesi pazar inceleme