Edremit’te Eğitim Camiasından Vefa
Edremit’te 2020–2025 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Müdür Vekilliği görevlerinde bulunan merhum Ahmet Can, vefatının yıl dönümünde Edremit ve Gelibolu’da düzenlenen anma programlarıyla yad edildi.
Edremit’te 2020–2025 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Müdür Vekilliği görevlerinde bulunan, geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Can, vefatının yıl dönümünde Edremit’te düzenlenen programla anıldı.
Eğitim Camiasının Güler Yüzlü Yöneticisi Unutulmadı
Eğitim camiasında güler yüzü, pozitif yaklaşımı ve meslektaşlarıyla kurduğu samimi ilişkilerle tanınan Ahmet Can, görev yaptığı süre boyunca eğitim çalışanlarının sevgisini kazanmıştı. Mesai arkadaşları ve sevenleri, ölüm yıl dönümünde Ahmet Can’ı unutmayarak anma programında bir araya geldi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesinde Hayır Düzenlendi
Anma programı kapsamında Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde hayır gerçekleştirildi. Düzenlenen hayıra; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Esmen, şube müdürleri Mesut Polat, Barış Çevik, Hürrem Tanrıverdi ve Rasim Girgin, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda dualar edilerek merhum Ahmet Can rahmetle anıldı.
Gelibolu'daki Mezarı Başında Dualar Edildi
Ahmet Can, anma programları kapsamında Gelibolu’da bulunan kabri başında da dualarla yad edildi. Bir grup öğretmen, 17 Ocak Cumartesi günü Gelibolu ilçesine giderek mezarını ziyaret etti.
Gelibolu Öğretmenevinde Mevlid Okutuldu
Kabir ziyaretinin ardından Gelibolu Öğretmenevi’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. Duygusal anların yaşandığı programda, Ahmet Can’ın eğitim camiasına kattıkları ve geride bıraktığı güzel anılar meslektaşları tarafından paylaşıldı.
Eğitim Camiasında İz Bırakan Bir İsim
Eğitime ve insanlara verdiği değerle hafızalarda yer edinen Ahmet Can, vefatının yıl dönümünde vefa ve dualarla anılarak eğitim camiasındaki yerini bir kez daha gösterdi.

Kabir Ziyaretinde Hangi Dualar Okunur?Gündem
Balıkesir’de Kaldırılamayan Kabir: Hasan Baba’nın SırrıKültür Ve Sanat