Havran’da FestOlive bisiklet turu başladı
Başkan Emin Ersoy, Havran’da FestOlive Zeytinyağı Tadım Festivali kapsamında bisiklet turunun startını verdi. Belediye binası önünden başlayan tur, festival alanında sona erecek. Peki katılımcılar bu özel turda neler yaşadı?
Havran Belediyesi, Edremit Ticaret Odası ve Edremit Ticaret Borsası iş birliğiyle düzenlenen FestOlive Zeytinyağı Tadım Festivali kapsamında bisiklet turu heyecanı başladı. Peki festival katılımcıları bu özel turda neler deneyimledi
Belediye Başkanı Emin Ersoy, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin ve Edremit Ticaret Borsası Başkanı Tarkan Denizer, bisiklet turunun startını Havran Belediye binası önünden verdiler. Katılımcılar, festival alanında son bulacak tur boyunca zeytinyağının tadını çıkaracak ve bisiklet keyfini yaşayacak.
Bisiklet turuna katılanlar, belediye binası önünden hareket ederek, Havran’ın doğal güzellikleri eşliğinde festival alanına ulaştı. Yol boyunca katılımcılar, yerel üreticilerin stantlarını görme, zeytinyağı tadımı yapma ve festivale dair aktivitelerle etkileşimde bulunma fırsatı yakaladı.
Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin ve Edremit Ticaret Borsası Başkanı Tarkan Denizer de tur öncesi konuşmalarında, festivallerin bölge ekonomisine katkısını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin hem turizmi hem de yerel üretimi desteklediğini belirtti.
Başkan Ersoy ve organizasyon ekibi, tura katılanlara teşekkür ederken, Havran’daki FestOlive Zeytinyağı Tadım Festivali’nin önümüzdeki günlerde de pek çok sürpriz etkinlik ve atölye ile devam edeceğini duyurdu. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin hem eğlenceli hem de bilinç artırıcı yönlerini deneyimleme fırsatını kaçırmadı.
Peki, Havran’daki bu bisiklet turu FestOlive festivaline katılanlara unutulmaz bir deneyim sunabilecek.
Etkinlik, hem bölge halkını hem de festivale gelen ziyaretçileri bir araya getirerek, sağlıklı yaşam ve yerel üretimi bir araya getiriyor.
İşte çekilen toplu fotoğraf.