Balıkesir Merhaba Blog YazılarıBakımGündemYaşam

İnce Telli Saçlara Kesim Önerileri

İnce saçlara hacim veren stil önerileri ile karşınızdayız. İşte ince telli saçlara kesim önerileri sizlerle!

 

İnce Telli Saçlara Kesim Önerileri

Saçlarınızın hacmini tehdit eden bir çok etken var. Bunların başında saç kesimi gelmektedir. Doğal olarak ince yapılı saçların daha canlı ve daha hacimli görünmesini sağlamak için belirli saç kesimleri kullanılması gerekmektedir. Doğru teknik olmadan hiçbir şekillendirme ve kıvırma yöntemi saçlarınıza istediğiniz görünümü vermeyecektir. İşte ince telli saçlara kesim önerileri karşınızda!

  • Dalgalı Bob Kesim

Açılımı “long of bob” olan lob saç kesimi, omuz hizasında kesilen küt saçlara denilmektedir. Genellikle kalın dalgalı bir şekilde kullanılan bu saç kesiminin en güzel özelliklerinden biri ise her yüz kesimine gitmesidir.

İnce Telli Saçlara Kesim Önerileri

  • Yüz Çerçeveleme Katmanları

Perçem saç modeli, tıpkı kahkül gibi ön taraftaki saçların kısa kesilmesiyle ortaya çıkan bir saç modelidir. Perçem saç her boydaki saçlara uyarlanmaktadır. Saçın daha hacimli görünmesini sağlamaktadır.

İnce Telli Saçlara Kesim Önerileri

  • Çene Hizasında Bob

Çene hizasında kesilen ve ense kısmında hafif bir bombe yaratılan saç kesimidir. Ayrıca kesimin bombeli bir görünüme sahip olması, boynunuzu daha ince ve zarif bir görünüme kavuşturmanızı sağlamaktadır.

İnce Telli Saçlara Kesim Önerileri

  • Katlı Kesimler

Saçların kademeli bir şekilde kesildiği, aralarda kat kat görünümlerin olduğu bir saç modelidir. Ayrıca atlı saç kesimi uzun ve kısa saçlara uygulanabilmektedir.

İnce Telli Saçlara Kesim Önerileri

  • Balyaj Tekniği

Bir tür saç boyama tekniğidir. Bu teknik aracılığı ile saça doğal bir parıltı kazandırılmaktadır. Ayrıca Balyaj yapımı sırasında, güneş ışınlarının saça temas etmesinin sonucunda ortaya çıkan doğal ışıltı baz alınmaktadır. Bu işlem için saçın rengi 2 ya da 3 ton açılmaktadır. Bu teknik ile saçın daha hacimli ve parlak görülmesini sağlayabilirsiniz.

İnce Telli Saçlara Kesim Önerileri

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu