Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

İnsanlık Ölmedi

İnsanlık Ölmedi

 

Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı, Burdur ve çevresinde yaşayan özel çocuklara akülü ve manuel araba hediye edip insanlığın ölmediğini gözler önüne serdi. Arabalarını alan çocuklar ve aileleri çok mutlu oldu.

 

20648B79 9D12 4585 8F57 Ab8Abbaaee24

 

YARDIMLAR SÜRÜYOR

 

Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı’nın engelli bireylere, ihtiyaç sahiplerine ve yaşlılara yönelik yardımları sürüyor. Türkiye’nin 69 ilinde yardım gönderen Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı, engelli bireylerin hayallerini gerçekleştirip sokağa çıkıp özgürce gezebilmelerini sağlıyor. Burdur ve çevresindeki özel çocuklara akülü ve manuel araba dağıtımı gerçekleştirildi.

 

ALAN VE VEREN EL MUTLU

 

Arabaları çocuklara ve ailelerine teslim eden Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Hocazade, El Ele Ailesi olarak 20 yıldır Türkiye’nin 69 iline yardım gönderdiklerini söyledi. Hocazade, ilk kez böyle güzel bir programla akülü ve ayrıca manuel arabaları çocuklara ve ailelerine teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

803598B8 4C2E 4900 843F Ad1A580070Dc

 

VALİ ARSLANTAŞ HEPSİ İLE İLGİLENDİ

 

Burdur Valisi Ali Arslantaş, engelli bireyler başta olmak üzere Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Hocazade ve ayrıca vakıf yetkililerin ağırladı. Engelli bireyler ve aileleriyle sohbet eden Vali Arslantaş, hepsi ile tek tek ilgilenip bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Devlet kapısının her zaman kendilerine açık olduğunu belirten Vali Arslantaş, “Bir derdiniz olursa direk bana gelin. Biz sizlere ayrıca her konuda yardımcı olacağız.” dedi.

 

ARTIK PARKA ÇIKABİLECEKLER

 

Burdur’daki engelli bireylere 16 manuel ve ayrıca akülü arabayı teslim ettiklerini ifade eden Vali Arslantaş, “Bu özel çocuklara ve kardeşlerimize her zaman yardımı olmak adana biz devlet olarak buradayız. Gerçek anlamda ihtiyacı olan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak bu arabalar, onların evden çıkmalarını sağlayacak. Pendemi ve rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir evlerinden çıkamayan kardeşlerimiz, bu arabalar sayesinde parklara çıkıp kuşlara bakıp yakınları ile çay içip baharın kokusunu alabilecekler. Engelli kardeşlerimize yardım eli uzatan El Ele Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Hocazade’ye, El Ele Ailesine, emeği geçen ve ayrıca destek veren hayırsever gurbetçi vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, akülü ve manuel arabaların engelli bireylerin evlerine teslim edilmesini istedi. Valilik görevlileri, ayrıca arabaları evlerine bıraktı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu