GündemDünyadan HaberlerEkonomiTeknolojiTürkiye Gündemi

iPhone rekor fiyata gidiyor!

iPhone rekor fiyata gidiyor!

Birinci nesil henüz fabrika jelatinleri üzerinde olan orijinal iPhone modeli rekor fiyattan açık artırmaya çıktı.

 

Orijinal Iphone Rekor Fiyata Satilacak 1

 

iPhone rekor fiyata gidecek. Geçtiğimiz yıllarda iPhone modellerinin özelleştirilen veya kişiselleştirilen örneklerini gördük.Ayrıca bu versiyonların değerinin kat be kat üstünde fiyatlara satıldığını da duyduk. Günümüz ‘de hala fabrikasyon jelatinleri üzerinde olan orijinal iPhone lar gündemde ve kamuoyunda çok konuşuldu. Dahası açık artırmaya çıkacağı söylentisi gündeme düştü.

Orijinal iPhone, rekor fiyata Gidiyor Mu?

Donald Gajadhar isimli bir adamın sahip olduğu orijinal iPhone modeli ise bugünlerde konuşulan ürün. Üstelik, açık artırma tarafından satışta olacak. Ayrıca, İnsanlar Cihazın en az “60 bin dolar olacak” diyor. Buda 1 milyon TL’nin üzerinde bir fiyat etiketiyle satılacağına işaret etmekte.

Peki bu cihazı bu kadar özel kılan ne? Öncelikle orijinal iPhone modelinin fabrikasyon jelatinleri üzerinde duruyor. Kutu içeriği ise pakete hiçbir şekilde zarar vermeden X-Ray aracılığıyla incelenerek doğrulanmış durumda.

Kontrol iPhone da mı?

Jelatinin belirli noktalarında zaman içerisinde ufak çaplı delikler meydana geldiği için kutu tam olarak 0 kondisyonda değil. Bu yüzden de şu ana kadar 32 bin dolara kadar teklif yapıldı. Fakat müzayede evi kutuyu çeşitli testlere sokarak el değmediğini garanti ettiği için 40 ila 60 bin dolar arası bir alıcı bekleyeceğini açıkladı.

 

Teklonoji haberleri için Tıklayın.

iphone nedir?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu