GündemEkonomiİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

İş Bankası Balıkesir Şubesi ve Balıkesir Veteriner Hekimler Odası’ndan Çiftçiye Avantaj Sağlayan Protokol

İş Bankası Balıkesir Şubesi ve Balıkesir Veteriner Hekimler Odası’ndan Çiftçiye Avantaj Sağlayan Protokol

 

Türkiye İş Bankası Balıkesir şubesi ve Balıkesir Veteriner Hekimler Odası, çiftçilere avantaj sağlayacak bir protokol imzaladı. 1 Ekim’de imzalanan protokol sayesinde çiftçiler, Balıkesir Veteriner Hekimler Odasına üye veterinerlerden İmece Kart ile alışveriş yaptığında, hasat sonu ödeme, 5 aya kadar faizsiz dönem ve bazı avantajlardan yararlanacak.

 

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası’nda gerçekleştirilen imza töreni sonrası, Oda başkanı Hüdayi Tanrıkulu ve T. İş Bankası Balıkesir Bölge Müdürü Süleyman Ayhan Kafadar kısa bir açıklama yaptı.

Ciftciye Avantaj Saglayan Protokol 03

Tanrıkulu “Çabamız Zor Durumda ki Üreticimize Katkı”

Hüdayi Tanrıkulu, imzalanan protokolün sadece Odaya üye veteriner hekimleri kapsadığını belirterek, “Hem üyelerimize, hem de üreticimize, ekonomik zorluk yaşadığı bu dönemde katkı sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Bu gün bu girişimlerimizden birisini hayata geçirdik. İmzaladığımız bu protokol ile üreticilerimize ve Odamıza üye meslektaşlarımıza önemli avantaj sağladık” dedi

Kafadar “Üretici Çiftçilerimize Avantaj Sağlayacak”

Türkiye İş Bankası Balıkesir Bölge Müdürü Süleyman Ayhan Kafadar ise, Balıkesir’in bir tarım ve hayvancılık şehri olduğunu ifade etti. Ayrıca, tarım bankacığını önemsediklerini vurguladı. Kafadar, “Veteriner Hekimler Odası ile İmzalanan protokol ile üretici çiftçilerimiz, Odaya üye olan veteriner hekimlerden İmece Kart ile yapacakları alışverişlerde avantaj kazanacak” dedi.

02

Faizsiz Dönem, Poliçe İndirimi, İndirimli Faiz olanağı

Söz konusu avantajlara dair açıklama yapan Kafadar, “Üreticimiz, bu protokol kapsamında hasat sonu ödeme ve 5 aya kadar faizsiz dönem avantajından faydalanacak. Dahası, aidatsız İmece Kart verilmesi, çiftçi kredilerinde indirimli faiz oranı uygulanması, Tarsim poliçelerinde %5 indirim ve diğer bankacılık ürünlerinde de uygun koşullardan faydalanma imkânı sunuyoruz” dedi.

Ayrıca, imzalanan protokol töreninde, Türkiye İş Bankası heyetinde, Türkiye İş Bankası Balıkesir Tarım Müdür Yardımcısı Özkan Karadağ, Türkiye İş Bankası Balıkesir Ticari Müdür Yardımcısı Emrah Ayvazoğlu, Türkiye İş Bankası Balıkesir Şubesi İkinci Müdürü Gamze Kayadan’da yer aldı.

Haber: Kamil Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu