GündemEkonomi

İş Dünyası Sandığa Gitti Balıkesir Ticaret Odasında  Güven Tazelendi

İş Dünyası Sandığa Gitti Balıkesir Ticaret Odasında  Güven Tazelendi

 

BALIKESİR Ticaret Odası seçimi gerçekleşti. Mevcut Başkan Rahmi Kula mavi listeyle girdiği seçimde bu kez karşısına rakip çıkmadı. Geçtiğimiz yıl yapılan seçimde ezici çoğunlukla seçimi kazanan Kula bu kez sandıkta rakipsiz yarıştı .Kula oyunu meclis Başkanı Okan Telaşeli ile birlikte kullandı.

 

Başkan Kula “Gayet Centilmen Bir Seçim Oldu” Dedi

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula seçim sonrası Meslek komite seçimlerinde 7.komite seçimine ilişkin “ Arkadaşlarımıza şunu söylemek isterim. Gayet centilmen bir seçim oldu .Bu oda hepimizin. Herhangi bir sıkıntıda hep beraberiz. Biz hepimiz biriz ”dedi. Başkan Kula’nın birleştirici konuşmaları büyük alkış aldı.

İş Dünyası Sandığa Gitti

Meclis Başkanı Okan Telaşeli ile birlikte oyunu kullanan başkan Rahmi Kula, “Geçekleşen seçimin Balıkesir iş dünyasına hayırlı olmasını diledi. Projelerinin kaldığı yerden devam edeceğini yineledi. Balıkesir’in en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ticaret Odası’nda  oy kullanma işlemi 17.00’ye kadar sürdü. Meslek komiteleri belirlendi. Seçim sonrası oluşacak Ticaret Odası Meclisi, Rahmi Kula başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyelerini belirleyecek.

 

313967842 5472410976204663 7298000501315665926 N

 

Başkan Kula “Güven Tazelemiş Olduk. Balıkesir Esnaf ve Tüccarı ile ekonomisine Katkı Hedefli Çalışıyoruz”

Ticaret Odası Meslek Organlarının seçimi gerçekleşti. Yaklaşık 6 bine yakın üye ve 20 meslek komitesi ile seçilen arkadaşlarımızın 55’i asil meclis üyesi ve toplamda 162 komite üyemiz var diyen Rahmi Kula, “ 4 buçuk yıl görev aldık ve inşallah üyelerimizin güvenini tazeleyerek Balıkesir esnaf ve tüccarına katkı sağlama hedefindeyiz. Problem ve sıkıntıların en üst makama iletilmesini sağlamak amacıyla bu görevin talibiyiz biz. Balıkesir ekonomisine kazandırmak istiyoruz. Başladığımız projeleri devam ettirmek içinde çalışıyoruz. Bizler oda seçimlerimizi üyelerimize, ilimize ve ülkemize hizmet etmek ve üyelerimizin işlerini geliştirmelerine olanak sağlayacak projelere katkı sağlayarak Odamızı daha ileriye taşımak adına bir fırsat olarak görüyoruz’ ’dedi.

Meclis Başkanı Telaşeli “ Sorumluluk Aldık Çalışacağız”

Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli, “Ortak paydamız Balıkesir. Güzel bir seçim oldu. Amaç Balıkesir’i daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Üyelerimizin sorumluluğunu aldık ve onlar içinde daha verimli daha iyi çalışma gayretindeyiz şeklinde konuştu. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu