GündemEkonomi

İŞ DÜNYASI YEMEKTE BULUŞTU

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde Altın Otel’de düzenlenen Balıkesir Sinerji Toplantısı’na iş dünyası katılım gösterdi. Toplantıya katılan Vali Ersin Yazıcı, kurumlar ve özel sektör arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Düzenlenen yemekte konuşan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Eğinlioğlu, ‘‘Biz Balıkesir’de Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Borsamız ile birlikte geniş kapsamlı bir aile yemeği düzenledik. Balıkesir’de güçlü bir ailenin ‘Birlikten kuvvet doğar’ anlamında işbirliğimizi pekiştirmek istedik. Bu anlamda bir yemek düzenledik. Bu arada ekonomimize ciddi katkıları olan Sayın Kula ailesinin şirketlerinin kuruluşunun yıl dönümünde kendilerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi. Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, ‘‘İş dünyası ve kurumlarımızın da aralarında bulunduğu bir dayanışma yemeği düzenledik. Bu yemekler bundan sonra devam edecek. Bu tanışma yemeğinden sonra ilişkilerimizi, beraberliğimizi daha da kökleştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

YAZICI ‘‘ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN’’

İş dünyası ve kurumların işbirliğiyle pek çok çalışmanın daha kolay yapıldığını söyleyen Vali Ersin Yazıcı, ‘‘Birlikteliği sağlamak, birşeyleri konuşup paylaşmak adına güzel bir organizasyon. Ben kendi adıma bu tür organizasyonlardan çok mutlu oluyorum. Çünkü şuna inanıyorum. Bir çok ilde çalıştık. Birlik ve beraberliğin olduğu, özellikle kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektörün işbirliğini sağladığı şehirlerde işler çok kolay ve rahat oluyor. Oluşan sinerji halledilmesi zor konuların çok kolay bir şekilde halledilmesini sağlıyor. Aksi durumlarda da kurum ve kuruluşlar birbirleriyle uğraşarak enerjilerini boşa harcıyorlar. Bu şehir on sene sonra bugünkünün en az iki üç kat ekonomik büyüklüğüne sahip olacak. Ona göre kendinizi hazırlayın. Biz de çocuklarımızı ona göre iyi insan ve sonrasında da kalifiye eleman olarak yetiştirelim. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın’’ dedi. Yapılan toplantıya Vali Ersin Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Vergi Mahkemesi Başkanı Recep Taş, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Hastaoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Aksoy, BAUN Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, Sanayi Odası Meclis Başkanı Erhan Ortaköylü, Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli ve Katılımcı Odaların Yönetim kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri katıldı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu