GündemEkonomiGörüntülü Haberler

İŞ DÜNYASINA DAİR HERŞEY…

BESOB, İŞKUR ve KOSGEB’in işbirliğinde genel sekreterlere yönelik bilgilendirme semineri yapıldı. Seminerde Anadolu Hayat Emeklilik Bölge Yöneticisi Umut Yılmaz tarafından ‘Zorunlu Otomatik Katılım Sistemi’ anlatıldı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ev sahipliğinde Balkonuk Center’da yapılan seminerde Açılış konuşmasını BESOB Başkanı Fehmi Erdem yaparken Anadolu Hayat Emeklilik Bölge Yöneticisi Umut Yılmaz tarafından katılımcılara Zorunlu otomatik Katılım Sistemi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Hüseyin Ata ve KOSGEP Kobi Uzmanı Uğur Şeker 2019 destekleriyle ilgili bilgilendirme yaparken İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı, işveren ve işçilere verdikleri desteklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

ERDEM ‘‘BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

2014 Genel Kurulu’nun ardından ‘Biz büyük bir aileyiz’ diye yola çıktık. Ve bu büyük aileyi, dostlukla, kardeşlikle, çalışmayla daha ileriye götürme mücadelesi veriyoruz. Siz değerli Genel Sekreterlerimizi de başkanlardan, yönetim kurulu üyelerinden farklı görmedik. Ve bu ailenin en çalışkan kişileri olduğunuzun farkında olduk. Yeniden sizlerle olmanın mutluluğunu y

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu