Gündemİlçe Haberleri

İş İnsanı Müjdat Bahadır’ın “Burhaniyem” Sevgisi

İş İnsanı Müjdat Bahadır’ın “Burhaniyem” Sevgisi

 

Balıkesir’in önde gelen iş insanlarından Müjdat Bahadır, Burhaniye sevgisini her fırsatta ortaya koyuyor.

Is Insani Mujdat Bahadirin Burhaniyem Sevgisi 01

Müjdat Bahadır, Gıda sektöründe yaptığı yatırımla Balıkesir’de ciddi oranda istihdam sağlayan isimlerden bir isim. Aynı zamanda, bölgede yapılan tarım üretimine direkt çiftçiden alım yapan ve üreticiye de katkı sağlayanlardan birisi.

Her Fırsatta Burhaniye Sevgisini Gösteriyor

Her fırsatta Burhaniye sevgisini dile getiren Bahadır, Ayrıca  Burhaniye’de düzenlenen çeşitli organizasyonlara da destek sağıyor. Bahadır geçtiğimiz hafta Ressam Figen Köprülü’nün “Burhaniyem” temalı Akrilik çalışmasını içeren tablosunu satın alarak bir kez daha bu sevgisini gösterdi.

Burhaniye’nin Zenginliğini Yansıtan Tablo

Burhaniye’yi çok sevdiğini belirten Bahadır, “Burhaniye olağan üstü güzelliğe ve zenginliğe sahip bir şehir. Bu projede de Sanatçı arkadaşım bunu çok güzel ifade etmiş. Çok beğendiğim ve elbette hem sanata, hem de Burhaniyeme katkı sunmak için satın aldım” dedi.

Tabloyu özellikle çalışma ofisinin duvarına koyduğunu belirten Bahadır, “Burhaniye’min güzelliği gözümün önünde olsun istedim. Ayrıca gerek yurt dışından, gerekse yurt içinden ziyaretime gelen insanların da temsilen bile olsa bu değerleri ve güzelliği görmesini istedim” dedi.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu