GündemEkonomiİlçe Haberleri

İsa Tamer Çelik; TÜSİAD Üyelerini Güney Marmara Bölgesine Davet Etti

İsa Tamer Çelik; TÜSİAD Üyelerini Güney Marmara Bölgesine Davet Etti

 

7 dernek ve bini aşkın şirketi temsil eden Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED), Başkan Yardımcısı İsa Tamer Çelik TÜSİAD Üyelerini Güney Marmara Bölgesi hakkında bilgilendirerek yatırıma davet etti.

 

Bandırma OSB’DE Yatırıma Yönelik Çalışmalar

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsa Tamer Çelik 15 Haziran 2022 tarihinde İstanbul’da yapılan TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına katılarak; GÜNMARSİFED’i temsil etti. Bölge ile ilgili bilgileri aktardı. İsa Tamer Çelik; İstanbul’da gerçekleştirilen TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısında Çanakkale köprüsünün açılışı; Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Balıkesir Organize Sanayi Bölgeleri genişleme çalışmaları ve Bandırma’da bulunan Organize Sanayi Bölgelerinde yatırıma yönelik çalışmalardan bahsetti. Toplantıda yatırımın cazibe merkezine dönüşen TR22 Bölgesine Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarını davet etti.

Çelik, Lojistik Üstünlüğe Kavuşan Bölgeyi Tanıttı

GÜNMARSİFED Başkan Yardımcısı İsa Tamer Çelik TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ile bir araya geldi. Güney Marmara Bölgesini yakından takip eden başkanlara yatırıma yönelik bölgedeki gelişmeler hakkında bilgiler aktardı. İsa Tamer Çelik Çanakkale köprüsünün açılışı ile birlikte Güney Marmara bölgesinin karşılıklı iki hat itibari ile çok büyük bir lojistik üstünlüğe kavuştuğunu söyledi. Çelik ayrıca, Organize Sanayi Bölgelerinde yerli, yabancı yatırımcıya büyük yatırım imkanları sunarak tam bir yatırım üstünlüğüne erişildiğini belirtti. Sanayinin yeşil dönüşüm imkanları ile ülkede bir adım önde bulunan alt yapı ve insan kaynakları ile bölgenin tam bir yatırım üssüne dönüştüğünü söyledi. Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu