GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

İşçi Bayramı’nda Suavi Konseri

İşçi Bayramı’nda Suavi Konseri

 

Edremit’te 1 Mayıs İşçi Bayramı pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra kortej yürüyüşü ve miting sonrası Suavi konseriyle birlikte coşkuyla kutladılar.

 

Edremit’te Vergi Dairesi önünden başlayan 1 Mayıs yürüyüşüne katılan sendikalar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler Baraj Caddesi ve Azerbaycan Bulvarı üzerinden devam ederek Şehit Hamdibey Meydanı’nda toplandı. Yürüyüşe ve kutlama programına Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da eşlik ettiler.

 

0

 

Başkan Arslan “Emek En Yüce Değer”

Edremit’te Suavi eserleri ve 1 Mayıs için söylenen şarkılarla ayrıca coşkulu bir kutlama yaşadılar. Etkinlik sonunda Edremit Belediye Başkanı konuştu. Başkan Arslan, “Emek, amasız fakatsız ve tartışmasız en yüce değerdir. Bu değeri veren siz emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Yaşasın işçiler, yaşasın emekçiler, ayrıca yaşasın 1 Mayıs kutlu olsun. Bu güzel günde bu mutlu bayramda, bayramı bir kat daha bize umutlandıran emek dostu değerli sanatçımız Suavi’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Aytekin “ Alın Terinin Bayramı”

Suavi’ye şarkıları ve mesajları için teşekkür eden CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, “Değerli dostlar işçiler köylüler işsizler gençler kadınlar ve geleceğimiz güzel çocuklar sizi umutla selamlıyorum. Emeğin dayanışmanın alın terinin bayramı kutlu olsun yaşasın 1 Mayıs” dedi. Milletvekili Aytekin ve Belediye Başkanı Arslan sanatçıya teşekkür ederek çiçek verdiler. İşçi Bayramı kutlamaları ayrıca 1 Mayıs şarkısıyla sona erdi. Haber: Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu