Gündem

İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Gündoğan Mahallesi’nde yapımı devam eden 2. ALGEM binası inşaatını ziyaret etti. Başkan Kafaoğlu, inşaatta çalışan işçilerle aynı sofrada yemek yedi, isteklerini dinledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül Belediyesi tarafından Gündoğan Mahallesi’nde yapımı devam eden 2. ALGEM binası inşaatını ziyaret etti. Başkan Kafaoğlu kısa bir süre önce temeli atılan binanın kısa süre içerisinde yükselmeye başladığını, sosyal belediyecilik anlamında ALGEM’in önemine vurgu yaptı. Başkan Kafaoğlu inşaatta çalışan işçilerin sofralarına oturdu, birlikte yemek yedi.

İLK KURULUŞUN ARDINDAN 2.ALGEM

ALGEM’in sosyal belediyecilik anlamında önemli bir yer edindiğine vurgu yapan Kafaoğlu “Altıeylül Belediye Başkanı olarak ilk kuruluşunu biz yapmıştık. Altıeylül Geliştirme Merkezinde sosyal market, meslek edindirme kursları, yaşlılar bakımevi, gündüz bakımevi, aile danışma merkezi ve sosyal unsurların olduğu çok kapsamlı bir yer. İlk ALGEM binası Gaziosmanpaşa, Sütlüce, Yıldız ve Dinkçiler Mahallesine hitap ediyordu. 2. ALGEM binası da Gümüşçeşme, 1. Gündoğan ve 2. Gündoğan Mahallesine hitap edecek. AK Parti ile beraber hizmet ve sosyal belediyeciliği tanıdı şimdi gönül belediyeciliği seferberliği başladı. Genel seçimlerdeki başarıyı yerel seçimlerde de devam ettirmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu