GündemEkonomi

İŞİNİ SEVEN BALIKESİRLİ GİRİŞİMCİLER ARANIYOR

Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda, markalarından Sbarro® ve Usta Pideci için yeni bir aile işletmeciliği modeli geliştirdi. Bu yeni modelde Balıkesirli girişimciler, tüm yatırımın TAB Gıda’ya ait olduğu restoranların işletmecisi olabilecek.

Türkiye’nin lider hızlı servis restoran zinciri işletmecisi TAB Gıda, aile işletmeciliği modeli ile yeni girişimcilerini arıyor. TAB Gıda markaları Sbarro® ve Usta Pideci’yi bir araya getiren bu yeni model, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 16 ilde 23 restoranda uygulanacak. Girişimciler, özel fırsattan yılsonuna kadar faydalanabilecek.

Kendi restoranlarını işletecekler

İtalyan pizzasıyla Türk pidesini bir araya getiren bu yeni model ile girişimcilerin kendi restoranlarının işletmecisi olacağını belirten TAB Gıda Finans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya, “Tüm ekipmanların da dâhil olduğu tüm yatırım TAB Gıda’ya ait olacak. Girişimciler kendi işinin işletmecisi olacak. Bizim hedefimiz; Sbarro® ve Usta Pideci markalarımızın en iyi şekilde temsil edilmesi ve TAB Gıda standartlarına bağlı kalınarak işletilmesi. Bu yeni modele, ailesi ile birlikte işinin başında durabilecek girişimcileri davet ediyoruz’’ diye konuştu.

Tüm yatırım TAB Gıda’ya ait

Girişimcilerde aradıkları özellikleri de belirten Özgür Çetinkaya şöyle konuştu: “Öncelikle girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olan girişimcileri ve aileleri tercih ediyoruz. TAB Gıda olarak franchise sistemimiz gıda işletmeciliği konusundaki tüm sorunları kendi bünyesinde çözen bir yapıya sahip.Yeni aile işletmeciliği modelinde yatırım da tamamen TAB Gıda’ya ait olacak. Bu da girişimci adayları için oldukça cazip ve büyük bir avantaj sağlayacak. Bizimle beraber yeni bir başarı hikâyesi yazmak isteyen tüm girişimcilere kapımız açık.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu