Gündemİlçe Haberleri

İsmail Cankul Adana ve Osmaniye’de İncelemeler Yaptı

İsmail Cankul Adana ve Osmaniye’de İncelemeler Yaptı

 

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Adana ile Osmaniye’de yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek depremzedeleri ziyaret etti.

 

Ismail Cankul Adana Ve Osmaniyede Incelemeler Yapti 2 Ozel

Bölgeye Hayvan Yemi Gönderdiler

Balıkesirli belediye başkanları, deprem felaketinin hemen ardından afet bölgesi için seferber oldu. Kendi ilçelerinde ve deprem bölgesinde de çalışmalarına devam ediyorlar.  Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul da bölgede çalışmalarını yürütüyor. Aynı zamanda Kepsut’taki yardım faaliyetlerini koordine eden Başkan Cankul:

“Vefalı Yurt Kepsutlu hemşehrilerimizin deprem bölgesi ile kurduğu gönül köprüsü ile yardımlarımız devam ediyor. Bugün ilçemizden; 1 tır hayvan yemi, 1 tır kuru gıda maddesi, 1 kamyon karkas et deprem bölgesine gönderildi” şeklinde bir açıklama yaptı.

Ismail Cankul Adana Ve Osmaniyede Incelemeler Yapti 9 Ozel

Depremzedeleri Ziyaret Etti

Başkan Cankul, Adana Küt’ül Amare KYK Yurdu’nda kalan depremzede vatandaşları ziyaret etti. Depremzedelerin ihtiyaçları ile ilgilenen Başkan Cankul “Güçlü bir milletiz. Devletimiz milletimiz tek yürek. Hepimizin içini yakan asrın felaketini tek yürek Türkiye ve Vefalı yurt Kepsut gönül bağı ile en kısa sürede yaralarını sarıp daha güçlü ayağa kalkacağız. Vefalı yurt Kepsut olarak ilk günden itibaren yaptığımız çalışmaların devam ederken deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürmek için bölgeye gidiyoruz. Yolculuğumuzda Adana Küt’ül Amare KYK yurdunda kalan depremzede kardeşlerimiz ve orda görevli Balıkesir ilimizin Kepsut, Sındırgı, Marmara, İvrindi ilçelerinden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerine misafir olduk. Depremzede kardeşlerimiz ile kandil gecesinde hemhal olduk. Biz büyük bir milletiz, Allah’ın izni ile omuz omuza, birlik ve beraberlikle 85 milyon acıları paylaşıp ayağa kalkacağız” şeklinde konuştu.

Ismail Cankul Adana Ve Osmaniyede Incelemeler Yapti 3 Ozel

Başkan Cankul “En Kısa Sürede Hızla Ayağa Kalkacağız”

Sonrasında Osmaniye’de temaslarına devam eden Başkan Cankul, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Depremzedeler için kurulan aşevleri başta olmak üzere devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Cankul;

“Balıkesir Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz depremin ilk gününden itibaren bölgeye ulaşarak bütün imkânları ile çalışmalara başlamıştı. Balıkesir Valimiz Sayın Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz bölgedeki çalışmaları ilk andan itibaren acil ihtiyaçları ve yapılması gerekenleri koordine ettiler. Bizlerde yardım tırları ile Balıkesir olarak çalışmalara katıldık. Şimdi sahada Seyyar Aş evlerinden, İş makinelerine kadar birçok alanda sürdürülen çalışmalar ile inşallah en kısa sürede hızla ayağa kalkacağız. Şimdi Osmaniye’deyiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Serkan Akça ve Kepsut Belediye Başkan Yrd. Feyzullah Uygur ile bölgede çalışmalara destek sağlıyoruz” dedi.

Ismail Cankul Adana Ve Osmaniyede Incelemeler Yapti 8 Ozel Ismail Cankul Adana Ve Osmaniyede Incelemeler Yapti 13 Ozel

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu