Gündemİlçe Haberleri

İsmail Cankul Teşekkür Etti

İsmail Cankul teşekkür etti. Balıkesir Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 2. Tur Cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra Kepsut halkıyla buluştu.

İsmail Cankul Teşekkür Etti

Ismail Cankul Tesekkur Etti

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul seçim sürecinde destek veren Ak Parti ve MHP kadın kollarına ayrıca gençlik kollarına teşekkür etti.

Dün Cumhurbaşkanı seçimlerinin 2. Turu gerçekleşti. Sandıktan çıkan oylarda %52.16 ile Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı. Türkiye 13. Cumhurbaşkanı oldu.

Ismail Cankul Tesekkur Etti 1

 

Balıkesir’in ilçesi olan Kepsut İlçesi’nde de %72,26 ile Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan kazandı. İsmail Cankul’da seçim sonucunda Kepsut halkıyla buluştu.

 

Ismail Cankul Tesekkur Etti 2

” Recep Tayyip Erdoğan bu seçimle tüm dünyayı yendi ”

İsmail Cankul Konuşmasına Ak Parti ve MHP kadın kollarına, gençlik kollarına teşekkür ederek başladı. Yapılan seçimlerin ilk turunda da ikinci turunda da kadın kollarının 9 bin haneyi tek tek dolaştığına vurgu yaptı. Cankul ‘’ Kepsut İlçe teşkilatı olarak iki aya yakındır çalışmalarımız devam ediyor. Eli öpülesi kadın kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Tek tek 9 bin haneyi 2 sefer dolaştılar. Yine gençlik kollarımız, genç arkadaşlarımız hepsi yine ekibimizle birlikte tüm haneleri dolaştılar. Biz kadınımıza çocuğumuza değer veriyoruz.   Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere biz bu değeri verdiğimiz için 22 yıldır iktidardayız. Türkiye’de yaşayan halk eğer onlara değer verilmemiş olsaydı. Eğer Recep Tayyip Erdoğan onların gönülden geçenleri gerçekleştirmemiş olsaydı bu kadar iktidar da kalır mıydı? Kepsut’ta gençlerin % 92’si Ak Partiye vereceğini söyledi. Gençler gerçeği görüyor. Biz diğer partiye oy veren vatandaşlarımızı yenildi olarak kabul etmiyoruz. Ama Recep Tayyip Erdoğan bu seçimle tüm dünyayı yendi.’’ Dedi.

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu