GündemEkonomi

İŞSİZLERE MÜJDE!

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, Aile, Balıkesir genelindeki okullarda istihdam edilmek üzere Toplum Yararına Projeler kapsamında bin 258 kişi görevlendireceğini dile getirdi.

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, İŞKUR’un vatandaşlara sunmuş olduğu en önemli projelerden birini hayata geçirmek için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul yaşamının huzuru, güvenliği ve sağlığı için el ele verdiğini belirtti. İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı, “Çocukların ve gençlerin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almasının kaliteli eğitimin olmazsa olmaz bir parçası olduğunun bilinciyle ilimiz genelindeki okullarda görevlendirilmek üzere Toplum Yararına Programlar kapsamında geçici çalıştırılmak üzere Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

SON GÜN 27 EYLÜL

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, dün itibariyle başlayan başvuruların, 27 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek olup, 5 günlük bir başvuru süreci olacağını belirtti. İl Müdürü Balcı; Toplum Yararına Programlara başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların İŞKUR İl Müdürlüğü ile İŞKUR’un Bandırma ve Edremit Hizmet Merkezlerinden başvuruda bulunabileceklerini söylediği konuşmasını şöyle sürdürdü “Bu kaynakla birlikte ilimizdeki okulların temizlik ve güvenliğinde görevlendirilmek üzere, 950 temizlik görevlisi ve 308 güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 1258 kişi 14 Ekim 2019 – 19 Haziran 2020 tarihleri arasında bu programlardan faydalandırılacak”diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu