EkonomiGündemSiyaset

‘‘İSTİHDAM YARATILACAK’’

Vekil Çelik, ‘‘Yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi için iş gücü sağlanması ve vatandaşlara geçici gelir desteği sağlanması için İŞKUR tarafından uygulanan programlar kapsamında Toplum Yararına Destek Programı (TYP) için Balıkesir’de 900 kişilik ek ödenek gönderildi. Vatandaşlarımıza istihdam sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

900 KİŞİLİK EK ÖDENEK

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Balıkesir İŞKUR Müdürü Nazım Balcı ile yaptığı istişareler neticesinde Balıkesir’deki kurumların Toplum Yararına Program kapsamındaki eksikliklerini tespit ederek Ankara’daki temasları sonucunda 900 kişilik ödeneğin geldiğini duyurdu. TYP’den yararlanmak için 18 yaşını doldurmuş olmak, emekli ve malul aylığı almıyor olmak ve öğrenci olmamak gerekiyor.

ÇELİK’TEN BALIKESİR’E İSTİHDAM MÜJDESİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Balıkesir İŞKUR Müdürü Nazım Balcı ile yaptığı istişareler neticesinde Balıkesir’deki kurumların Toplum Yararına Program kapsamındaki eksikliklerini tespit ederek Ankara’daki temasları sonucunda 900 kişilik ödeneğin geldiğini duyurdu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı ile yaptığı istişareler neticesinde Balıkesir’deki kurumların TYP ihtiyaçlarını belirledi. Çelik, İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ayşe Kardaş Ergezen ile görüşerek Balıkesir’de çeşitli kurumlarda değerlendirilmek üzere 900 kişilik ödeneğin geldiğini duyurdu. AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, başvurular için yakın zamanda İŞKUR il müdürlüğü tarafından ilana çıkılacağını belirtti. Çelik,“Yıl bitmeden 900 kişilik olan ödeneğe ilave yeni kontenjan çıkarmak için görüşmelerimize devam ediyoruz. İnşallah Balıkesir’imiz için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu