GündemKöşe YazılarıSpor

İSTİKRARSIZ BAL-KES’İN PLAY-OFF İNADI

Balıkesirspor, Eskişehirspor gibi zorlu bir deplasmanı Otto, Burak ve Sedat’ın golleriyle aşmasını bildi. İki takımı da kutlamak lazım; atak, tempolu bir futbol izlettirdiler bize.

Balıkesirspor’da Abdülkadir’in tam olarak hazır olmamasından dolayı yedek kulübesinde başlaması bizim adımıza en büyük eksiklik olmaya devam etti, sonuç olarak en skorer futbolcumuz.
Eskişehirspor’da ise Semih’in ilk yarıda takımını on kişi bırakması rakibimizin futbolunu kalan elli dakikalık kısımda fazlasıyla etkiledi.

Eskişehirspor ilk yarı Ofeodu, Aykut ve Bruno ile ekibimizin kalesinde pozisyon aradı; fakat buna muvaffak olamadı.

Balkesin en istikrarlı golcüsü Otto sahneye çıkarak maçın ilk golünü kaydetti.

İlgili Makaleler

İkinci yarı Eskişehirspor on kişi kalmasına rağmen baskılı taraf gözüktü.

Orta sahada Aykut, Hasan ve Hürriyet üçlüsü Balkes’in orta sahası Cumali, Nizamettin ve Furkan’a nazaran daha mücadeleci ve daha çok koşunca ev sahibi takım daha tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı.

Nitekim Kaan ile karambolde golü de buldular. Fakat on kişi oynamanın dezavantajını yaşayan Eskişehirspor yaşlı kadrosunun yorgunluğu daha da arttı, bu durum da Balkesin işine geldi.

Burak’ın getirdiği topta kaleciden dönen topu tamamlayan Sedat düzgün bir vuruşla takımımızı tekrar öne geçirdi. Bu golden beş dakika sonra Sağ kanattan günün başarılı ismi Uğur’un sürüklediği atakta son sözü söyleyen Burak Çalık oldu.

İkinci yarıda Yücel İldiz’in Bilal Aziz ve Hasan Ayaroğlu değişiklikleri maalesef meyve veremedi.

Balkes kontra ataklarla geldiği zaman ne kadar etkili bir ekip olduğunu bir kez daha ortaya koydu. 3-1’ den sonra Foxi ve Mehmet Boztepe değişiklikleriyle oyunu rölantiye alma çabası vardı Giray hocanın; daha çok topa sahip olalım, pas yapalım hesabı yani…

Savunmada Uğur, orta sahada Sedat ve Burak gününde olan oyunculardı. Vukoviç de vasatın üstünde olan oyuncularımızdan biriydi. Balkesin en iyisi ise tabii ki Otto’ydu. Deplasmanda rahat kazanan; bu maçla birlikte son üç deplasmanda fire vermeyen fakat içeride son derece cömert olan bir ekibi gerçekten anlayamıyoruz… Bu sıkınıtıyı çözecek olanlarda herhalde yönetim kurulu ve teknik heyettekilerdir.

Tekrar belirtiyorum İSTİKRAR İSTİKRAR İSTİKRAR… Başarı isteniyorsa: ortak akıl olmalı, herkes onun etrafında birleşmeli doğru kararlar alınmalıdır.

En büyük Balkes !!!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu