Gündemİlçe Haberleri

İvrindi Acil Durum Ve Afet Toplanma Noktaları İncelendi

İvrindi Acil Durum Ve Afet Toplanma Noktaları İncelendi

 

Balıkesir Afet ve Acil Durum İl Müdürü Bayram Şahin İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ile yaşanabilecek doğal afetlerde İvrindi’de yer alan acil toplanma ve geçici barınma alanı olarak belirlenen alanları yerinde incelediler.

Önce makam ziyareti

Balıkesir Afet ve Acil Durum İl Müdürü Bayram Şahin İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Bayram Şahin’e Şehir Plancısı Buket Birkış Söylemez ve Harita Mühendisi Halil Yılmaz eşlik etti. Ziyarette İvrindi İlçesi’ndeki acil durumlarda toplanma ve barınma alanlarına yönelik bilgilendirmelerde bulunularak olası afetler ve sonuçlarına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Sahada uygunlukları değerlendirdiler

Balıkesir Afet ve Acil Durum İl Müdürü Bayram Şahin’in İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’e yaptığı makam ziyaretinin ve değerlendirmelerin ardından Şahin ve Yusuf yaşanabilecek doğal afetlerde İvrindi’de yer alan acil toplanma ve geçici barınma alanı olarak belirlenen alanları yerinde incelediler. Alanlarda yapılan incelemeler sonucu alanların uygunlukları değerlendirildi. Bayram Şahin Başkan Cengiz’e konu ile ilgili duyarlılığı ve ilçede alınan afet tedbirlerine yönelik çalışmaları tebrik ederek teşekkürlerini iletti. Balıkesir Afet ve Acil Durum İl Müdürü Bayram Şahin konu ile ilgili olarak, “Değerli Başkanım Sayın Yusuf Cengiz’e İvrindi İlçemizdeki Afet ve Acil Durum Toplanma ve Barınma Alanlarımızdaki çalışmalara bizzat katılarak bizlere destek olması ve misafirperverliği için şahsım ve personelimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu