Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İvrindi AK Parti Teşkilatı Yılın Son Toplantısını Yaptı

İvrindi AK Parti Teşkilatı Yılın Son Toplantısını Yaptı

 

İvrindi AK Parti İlçe Teşkilatı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve parti Balya İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan’ın katılımı ile haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

YILIN SON TOPLANTISI YAPILDI

İvrindi AK Parti İlçe Teşkilatı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve parti Balya İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan’ın katılımı ile haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan 2020 yılın son toplantısı oldukça coşkulu geçti. Yılın son haftasının değerlendirildiği ve yeni yılın ilk haftasında yapılması planlananların görüşüldüğü toplantıda katılımcılar birbirlerinin yeni yılını tebrik ettiler.

“İLK GÜNKÜ HEYECANLA YÜRÜMEYE DEVAM”

Herkesin ortak temennisinin yeni yılın hayırlar getirmesi dileği olduğu toplantı sonrası katılımcılar tarafından 2020 yılının son anı fotoğrafı çektirildi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in de katıldığı toplantı ile ilgili olarak Cengiz şöyle kaydetti: “AK Parti İvrindi ailesi olarak Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ilk günkü heyecan, inanç, azim ve kararlılık ile dava şuurunu ön planda tutarak emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu