Gündemİlçe Haberleri

İVRİNDİ DE MODERN DEVLET HASTANESİ HİZMETE BAŞLIYOR

İvrindi İlçesi’nde bir süreden beri yapımı devam eden İvrindi Devlet Hastanesi yeni yerinde Pazartesi gününden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

İvrindi ilçesi başta olmak üzere bölgedeki vatandaşlara hitap edecek olan ve 10 bin metrekare üzerine kurulu toplamda 3 bin metrekare kapalı alanla hizmet verecek olan Devlet Hastanesi’nin bölgede önemli bir beklentiyi karşılayacağını belirten Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Türkiye’nin sağlık yatırımlarında rüştünü ispatlamış bir ülke olduğunu ifade ederek,” İvrindi’ye ihtiyacı olan hizmetin gelmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hemşerilerimizin oldukça modern ortamda tedavilerinin yapılacağı yeni hastanemiz 10 bin metrekare alan üzerinde 3 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecektir. 50 Yataklı ve oldukça modern ünitelerden oluşan Devlet Hastanemiz İvrindi ile birlikte bölgeye de hitap edecektir.” dedi.

İvrindi Devlet Hastanesi’nin ilçe için büyük önem taşıdığını belirten Canbey açıklamasını şöyle sürdürdü,”Pandemi sürecinde Türkiye özellikle sağlık alanında yaptığı yatırımlarla Dünya’da örnek gösterilen bir ülke konumuna geldi. Balıkesirimiz de özellikle, sağlık yatırımları noktasında son yıllarda önemli bir pay almaktadır. Bu çerçevede İvrindi’de yapılan ve son derece modern ünite ve teknik cihazlarla donatılan Devlet Hastanemizin yapımında emeği geçenleri tebrik ediyor İvrindili hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Canbey, Balıkesir Sağlık İl Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ile birlikte yeni hastaneyi ziyaret etti ve hastanenin son durumu ile ilgili bilgi aldı. İvrindi Devlet Hastanesi 8 Haziran Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu