Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İVRİNDİ FARK YARATIR

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik seçim çalışmalarını İvrindi İlçesinde sürdürdü.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, İvrindi’nin efsane bir kadroya sahip olduğunu söyledi. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde en çok oy oranının buradan çıkması gerektiğini belirtti.

İlk durağı Gökçeyazı Mahallesi olan Çelik, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisinin de Kocaavşarlı olduğunu hatırlatarak Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun da Gökçeyazılı olduğunu ifade eden Çelik, bu bölgelerden yüksek oy oranının çıkması gerektiğini vurguladı. Buradaki temaslarını bitirerek İvrindi merkeze geçen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, ilk önce sanayi esnafını ziyaret etti ve sıkılmadık el bırakmadı. Çarşıda bulunan esnaflar ve vatandaşlar ile de konuşan Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. Ardından belediyenin düzenlediği iftar programına katıldı.

İVRİNDİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI

İvrindi ilçe merkezinde çalışmaların daha iyi yapılabilmesi için seçim bürosu açıldı. Seçim bürosunun açılış kurdelesini AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik keserken, “İvrindi AK Parti İlçe Başkanlarımız burada seçim bürosu açıyor. Seçimlerde daha iyi faaliyette bulunmak için, daha iyi çalışmak için seçim bürolarına her zaman ihtiyaç vardır. Aynı zamanda AK kadrolarımızın toplanacağı, birlikte hareket edeceği yerlerdir buraları. Faaliyetlerimizi, broşürlerimizi, posterlerimizi, dağıtacak, paylaşacak, toplanacak bir yerimiz olsun. Bunlar bir hedefe varmak için yaptığımız çalışmalardır. Hedefimiz 24 Haziran’dır, seçim büromuz hayırlı olsun” dedi.

“BU KADRO EFSANE”

İftar programının ardından Karaçepiş, Bozeren ve Geçmiş mahallelerinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, yaptığı konuşmalarda, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun Gökçeyazılı, Milletvekili Adayı Mustafa Canbey’in Ören’li, kendisinin de Kocaavşarlı odlunun üstünü çizerek şuan ki kadronun efsane olduğunun altını çizdi. Çelik, “ Önümüzde 24 Haziran gibi çok önemli bir seçim var. Bu zamana kadar AK Parti’ye hep destek verdiniz, yine destek istiyoruz. Reisimiz sayenizde yürümeye devam ediyor, Amerika, Almanya’ya kafa tutuyor ve buldozer gibi kafa tutuyor,

 

Dünya beşten büyüktür diyor. Daha önce emir alan, üç kuruş para için dilencilik yapan, yapmak zorunda kalan başbakanlarımız ve devlet büyüklerimiz vardı. Allah o günleri tekrar göstermesin, artık o devirler geçti. Türkiye eski Türkiye değil. Türkler bütün dünyaya hükmetmiş bir ulustur, kimse gelip bize pranga vuramaz,  emir veremez. Biz zamanında kendi paramızla silah istedik vermediler ama sınırımıza beşbin tır bedava silah dağıttılar. O silahların hepsi bize karşı doğruldu. Hükümetimize karşı e-muhtıra verdiler, operasyonlar yapıldı, 15 Temmuz hain darbe girişimi yapıldı, bizleri yıkmaya çalıştılar, halkımızın sayesinde hepsinden alnımızın akıyla sıyrıldık” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu