Gündemİlçe Haberleri

İvrindi İkizce’nin İnternet Sorunu Çözüldü

İvrindi İkizce’nin İnternet Sorunu Çözüldü

 

İvrindi İlçesi’ne bağlı İkizce mahallesinde uzaktan eğitime katılan öğrencilerin yaşadığı internet bağlantısı sorunlarına yönelik çalışma yapıldı.

İKİZCE’NİN İNTERNET SORUNU ÇÖZÜLDÜ

İvrindi İlçesi’ne bağlı İkizce mahallesinde uzaktan eğitime katılan öğrencilerin yaşadığı internet bağlantısı sorunlarına yönelik çalışma yapıldı. İkizce mahallesindeki öğrencilerin internet bağlantısına yönelik sorun yaşadığını öğrenen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in konuyla ilgili hemen talimat verdi. Yusuf Cengiz’in talimatı doğrultusunda İvrindi Belediyesi ilgili ekipleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na haber verdi. Bilgi İşlem ekipleri hemen İkizce Mahallesi2ne gelerek internet bağlantı çalışması gerçekleştirdi. Yapılan bağlantı sonrası Yusuf Cengiz ve İkizce Mahalle Muhtarı Harun Yıldız test için görüntülü görüşme sağladılar.

ÖĞRENCİLER DERSLERİNDEN KALMASIN DİYE HEMEN MÜDAHALE

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz konuyla ilgili olarak kovid-19 pandemisi sebebi ile tüm ülkede olduğu gibi ilçede de uzaktan eğitimin devam ettiğini belirterek öğrencilerin derslerinden geri kalmamaları için derhal harekete geçildiğini söyledi. Yusuf Cengiz yapılan çalışmalarda sağlanan desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Bilgi İşlem Daire Başkanı İlker Şahin ile ekibine teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu