Gündemİlçe HaberleriSpor

İVRİNDİ MAHALLELERİNE HİZMET AKIŞI SÜRÜYOR

İvrindi’de Okçular Mahallesi’nde 800 metrekarelik suni çimli halı saha inşaatı ışıklandırma ve üst file montajının yapılmasının ardından gençlerin ve sporseverlerin hizmetine açıldı

 

OKÇULAR SAHASI HİZMETE AÇILDI

 

İvrindi’de Okçular Mahallesi’nde 800 metrekarelik suni çimli halı saha inşaatı ışıklandırma ve üst file montajının yapılmasının ardından gençlerin ve sporseverlerin hizmetine açıldı. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz önceki günlerde ilçe projeleri kapsamında gençlere, çocuklara ve sporseverlere yönelik projelerin en kısa sürede faaliyete geçeceğini vurgulamıştı.

 

SIRADA ÇARKACI VE YAĞLILAR VAR

 

“İlçemizin gençlerine ve çocuklarına değer veriyoruz. Yapacağımız halı sahalar ve yenilediğimiz çocuk parklarımız ile ilçemizin genç sakinlerine verdiğimiz değeri göstermeye çalışıyoruz.” diye ifade eden İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Okçular Mahallesi’nde hizmete açılan halı sahanın hemen ardından öncesinde zemini toprak ile kaplı olan Çarkacı ve Yağlılar Mahallelerinde bulunan halı sahalarında suni çim kaplama işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. Çarkacı ve Yağlılar Mahallelerinde zemini suni çim ile kaplanan sahalar da üst file montajlarının yapılması ve ışıklandırma bakımı sağlanmasının ardından hizmete açılacağı belirtildi. Başkan Cengiz İvrindi mahallelerine yapılacak çalışmaların artarak süreceğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu