GündemEğitimİlçe Haberleri

İvrindi Milli Eğitim’den Pozitif Tatil Mesajı

İvrindi Milli Eğitim’den Pozitif Tatil Mesajı

İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, Çocuklara sevgi ve hoşgörü ile yaklaşıp zaman ayrıldığında karşılığının fazlasıyla alınacağına vurgu yaptılar. Öğrencilere velilere pozitif mesajlar verdi.

Müdür Yücel birinci dönem sonu tatiline ilişkin verdiği mesajda, “Yoğun çalışmalarla geçen bir yarıyılı daha geride bırakırken dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimi olan karnelerinizi alacaksınız Başarı yalnızca sayısal değerlerle ölçülemez. Başarı, potansiyelinizi ne ölçüde kullandığınız ve ona hangi değerleri kattığınız ile ilgilidir. “dedi.

“EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ EVLATLARIMIZ”

Öte yandan öğretmenlere ve velilerede mesajlar veren Müdür Yücel, “ Her yıl olduğu gibi bu yılda özveri ile yoğun çalışarak başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiniz. Öğrencilerimizin olumlu özelliklerini destekleyerek, kişisel, sosyal, akademik alanda gelişmelerine sağladığınız katkıların önemi çok büyüktür. Sizleri yaptığınız tüm güzel çalışmalarınızdan dolayı kutlar, sağlıklı mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi dilerim. Saygıdeğer Veliler, Eğitime her aşamada desteklerini esirgemeyen velilerimize öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum.  En kıymetli hazinemiz olan evlatlarımızın başarıları yalnızca karne notlarından ibaret değildir.

‘İyi insan ‘olmanın ve bu yöndeki gayretlerin insana nasıl değer kattığını evlatlarımıza benimsetmemiz çok önemli. Tatil dönemleri, aile içi iletişimi ve birlikteliği kuvvetlendirirken çocuklarınızla nitelikli zaman geçirmek için de bir fırsattır. Bakanlığımızın bu konudaki tüm çalışmalarını sizlerle paylaşmak ve birlikte mutlu bir gelecek kurmak adına üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımıza sevgi ve hoşgörü ile yaklaşıp zaman ayırdığınızda karşılığını fazlasıyla alacağınızdan emin olabilirsiniz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor mutlu tatiller diliyorum ”dedi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu